Mi az igazsàg a tündérekkel kapcsolatban?
Én még nem làttam de nem mondanàm azok utàn hogy nem léteznek miutàn olyanokat láttam tapasztaltam amit azt se tudtam hova tegyek..
Szoval ha nem spirtuisnak mondom el akkor fogyatékosnak néznének :D
Szoval én nem jelentem ki soha többet hogy nincsnem létezik ..a tanitom megmondta "soha ne mond hogy soha"
A tündér szó félrevezető. Főképp mert általában a természetben fellelhető szellemekre értik. Azok pedig annyi félék, mint bármi más a természetben. Kicsitől nagyobbig, egyszerűtől egész értelmesig széles a paletta.
A szó hagyományos értelmében vett tündérek, azaz a magas, szép, tűnékeny eberforma lények vagy csak a múltban léteztek, de valamiért eltűntek, vagy sosem léteztek.
A manó és tündérnemzetség márpedig ANGYALI hierarchia saját bolygóterekkel időnként be is inkarnálódva..
Én csak manókkal találkoztam Balatonon és Pest külső részén,ők nagyjából nekünk térdmagasságúak,játékosak,segítőkészek,együttérzőek és iszonyú gyorsak..olyanok mint a bölcs gyerekek..furcsa ruha volt rajtuk és viszonylag kevés,de soványak és nagyon szépek...A tündérek nagyobbak vannak embernagyságúak de 2-3 méteresek is attól függően milyen szintről és feladattal érkeztek..A fülük kicsit hegyesebb mint a miénk,a szemük gyönyörű mandulavágású és nagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!