Ki hisz a szellemek létezésében?
Szerintem az emberek legelső hitvallásaiból és saját félelmeikből születtek ezek a szellemek.
Aztán olyannyira elhitték, hogy alig van olyan vallás, ahol nincs lélek vagy szellem ami a halál után létezik valahol.
Én nem csak hiszek, hanem tudom.
Saját nagynéném szellemét is megtapasztaltam és idegenét is a halála után, mert megjelent nálunk, szóval biztosan tudom, hogy vannak szellemek!
Ez is mind-mind olyan kérdés, mint például létezik Isten, tényleg ő teremtett meg mindent, meg ő a Teremtő, vagy ezt is csak azért találhatták ki a Mennyországot és a Poklot, hogy ezzel is csak félelembe tartsák az embereket.
És ez is csak az emberek legelső hitvallásaiból és saját félelmeikből születtek, mint ezek a szellemek is.
Aztán olyannyira elhitték, hogy alig van olyan vallás, ahol nincs lélek vagy szellem ami a halál után létezik valahol.
Én nem hiszek bennük. Anno ouija táblával próbáltam megidézni egy szellemet, de semmi sem történt. Külön kértem többször is, hogy valami szellem, démon, dzsinn, raksasa... vagy bármi látogasson már meg, de sosem történt semmi.
Ebben a lakásban, ahol most élek, egy idős macskás néni élt, aki meghalt, egy hétig itt feküdt holtan, mire rátaláltak, a macskái már megkezdték... de még ő sem kísért.
De legalább valami olyasmi történne, ami kicsit tulajdonítható valamilyen paranormális erőnek, de nem, még az sem. Hát én már szart sem érek, hogy egyetlen nyomorult kísértet sem hajlandó meglátogatni??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!