Szellemek léteznek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 23:40
22/52 anonim válasza:
Szia! Igen vannak Szellemek, de nem minden embernek adatik meg, hogy lássa !
23/52 anonim válasza:
Sherry 3000: kopj le az elmebetegségeiddel!
24/52 anonim válasza:
Miért lennék elmebeteg! Teljesen jòzan életet élek, nem szedek semmi gyògyszert csak vitaminokat. Sajàt tapasztalat alapjàn irom le az igazat!
25/52 anonim válasza:
Ha nem tudnàd ez a Ezotéria oldal! Te Materialista vagy én pedig Metafizikus!
26/52 anonim válasza:
Nekem megadatot, hogy làssak Szellemet, félelmetes volt amikor elöttem àllt!
27/52 anonim válasza:
26 kár,hogy az nem, hogy egy k*rva mondatot helyesen leírj.Na mindegy, veled nem lehet elhitetni, hogy ilyen dolgok nem léteznek, csak te képzeled ezeket a dolgokat mindenbe bele és csakis saját érveket (nagyrészt még azt sem) tudsz mondani.Hülyeséget beszélsz, idiótaságokat terjesztesz.
28/52 anonim válasza:
Én is hibázok és én is hittem furcsa dolgokban régen de te sorozatosan teszed mindezt, és csak a népet hülyíted
29/52 anonim válasza:
Nem hûlyitek én senkit, csakis az igazat irom le! Mi érdekem lenne hazùdni!?
30/52 anonim válasza:
Sci-Fi ugyebár és mindenkinek az marad meg, hogy a szellemek léteznek, gonosznak stb.
Mégsincsen rá bízonyíték csak annyi, hogy "láttad".Nem hiszek neked és nem is fogok (és épeszű ember nem is fog) amíg 3 ésszerű indokot nem hozol! Ésszerű legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!