Akik látják a természetfeletti lényeket! Tisztátalan lelkek, gonosz szellemek, ördögök, sátán most tényleg kevesebb van itt, mint kb 100 évvel ezelőtt? Ki lettek vonva innen, akik Isten által vannak teremtve? Folytatódik lent!
"sátán most tényleg kevesebb van itt, mint kb 100 évvel ezelőtt?"
Nem csak egy sátán van?
Nem hiszem. Ugyanannyi van. Sőt. Emelkedik a számuk, mert sok elvetemült retardált gonosz a rituáléikkal még több gyalázatos lelket szabadíta ránk.
Nem tudok semmi kivonásról. Milyen csapatkivonás volt?
#2. Köszönöm. Azt, hogy 22 milliárd lélek van, miből gondolod? Csak érdeklődöm.
#3. Általában azok az emberek, akik tisztánlátók, nem csak kizárólag látnak, hanem például kommunikálnak a szellemvilággal vagy képesek kapcsolódni a Forráshoz vagy Akashához.
Így bármilyen időszakról rendelkezhetnek információval.
De más oka is lehetne, mivel általában vannak olyan családok, ahol az extraszenz képességek generációkon keresztül megvannak, így pl egy dédnagymama vagy nagymama is átadhat akkori korból ilyen adatot, ha akkoriban volt olyan képessége.
Az én nagymamám most 94 éves, de neki nincsenek olyan adottságai, viszont kora szempontjából ugye el tudná mondani.
#5. Nem tudom pontosan. Állítólag náluk is van hierarchia. Van a főgonosz és gonosz szellemek, hatalmak, és kisebb ártó démonok és még sokféle ártó szándékú entitás.
#6. Két helyről is ezt hallottam, de nem tudom, hogy mit higgyek. Természetesen nagyon örülnék, ha úgy lenne, de akkor is még itt vannak az asztráldémonok.
Azért lett volna jó, ha olyan valaki ír, aki látja, észleli a jelenlegi állapotot, mert épp ez a kérdésem.
Hallottam ezt-azt, észlelek is ezt-azt, de az nem elég.
Sajnos attól tartok én is, amit te írtál. De azért reménykedem.
#7. Köszönöm. Én is úgy tudom, hogy a félelemből és egyéb "negatív érzelmekből" nyernek energiát és az jó, ha nem ijed meg tőlük az ember, de az nem elég. Az iszonyatos lehetett, amit a II. vh-ban megtapasztaltak az emberek, de amíg nem tudja nagypapád hogy milyen, amikor egy vagy több démon megszállja, addig ne nyilatkozzon arról. Totál be tudják őrjíteni az embereket.
#8. Fentebb erre már válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!