Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha a totemállatom a sas,...

Ha a totemállatom a sas, milyen a személyiségem, milyen erők vannak jelen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 19:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ja meg valami. Ha meg akarod tudni, milyen szemelyisegtipusba tartozol, talasz rengeteg szemelyisegtesztet az interneten.
2010. okt. 7. 21:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Aranyos gyereklány vagyok:)
2010. okt. 7. 21:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, azt szeretném inkább megtudni, hogy a tanárnőnél a szóbelin hány jegyet ront majd, hogy nekem sas a "totemállatom". A felsőbb évesek önismereti tréningről beszélnek, ahol kiscsoportban folyik a munka. Állítólag a tanárnő mindenkitől megkérdezte, hogyan lenne asszertív, milyen állat lenne. Még el is kellett játszani a választott állatot. Semmit nem mondott visszajelzést, csak gondolta, amit gondolt. Állítólag van, akikre pikkel.
2010. okt. 7. 22:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha el kell játszani a totemállatot, kééérlek vedd fel és rakd fel youtube-ra
2010. okt. 7. 23:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia Winnetou

Bátor harcos, nagy vadász, az apacs nép vezére vagy. Erős, büszke és bölcs. Abszolut pozitív a kisugárzásod.

Old Shatterhand ereje van veled...

2010. okt. 8. 07:43
 16/20 A kérdező kommentje:

Legalább felvidítottatok egy kicsit.

Ezek a pszichósok furik tudnak lenni egy cseppet, nem?

Az elődeink azt mondják, hogy már sikerült lediplomázniuk, és az állásinterjúkon még nem kérdezett tőlük senki ilyesmit, hogy milyen állat lenne. Ez biztató azért.

Viszont képek nem lesznek a hálón arról, ahogyan hasítom az eget, mint sasmadár. Leginkább azért, mert jövőre a kiscsoportot egészen biztosan nem ezzel a tanárnővel veszem fel. :)

2010. okt. 8. 18:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Kedves 7:45-ös, szólíts inkább Winettuélának!:)
2010. okt. 8. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

totemállatot jógások szoktak kapni. egy hozzáértő ember bizonyos rítus keretei között közli az illetővel, hogy milyen energiákat érez benned, és az alapján mi a totemállatod. A totemállatra lehet hogy hasonlítasz bizonyos tulajdonságaidban, de a lényeg, hogy tanulj tőle. Gondolkodj el erről. De attól hogy szereted a sast, nem biztos, hogy az a totemállatod. Totemállat szokott lenni tücsök, hangya, mindenféle olyan állat is ami vsz senkinek nem a kedvence.

Egyébként elég ritka, hogy egy egyetemi tanár, főleg pszichológus hisz ebben, mert ez messze áll a modern tudományosságtól. Én minden esetre értékelném a tanár nyitottságát és sokszínű szemléletét, tuti hozzá mennék következő félévben is.

2010. okt. 12. 13:12
 19/20 A kérdező kommentje:

Az utolsónak köszönöm.

Beszéltem a tanárnővel, de nem mondta meg, mit jelent. Azt mondta, hogy nem véletlenül választunk állatokat. Azt is mondta, hogy kezdünk hasonlítani arra, amelyikkel körülvesszük magunkat. Nem volt félelmetes a tanárnő, ahogy ezekről beszélt, inkább nagyon kedves, és elfogadó. Azért én annyira nem játszanám szívesen az állatos játékot.

2010. okt. 12. 21:06
 20/20 anonim válasza:
a Mackótestvér c. mesében is benne volt! ez volt a totemállata az egyik srácnak és ha jól emlékszem vmi olyasmiket mondott, h szárnyaló, vezető típus. De inkább nézd meg! xD
2010. okt. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!