Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet érezni a lakás hangulatá...

Lehet érezni a lakás hangulatán ha szellem van jelen? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2023. febr. 8. 12:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, de a macskám látja őket.
2023. febr. 11. 01:21
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
Évente 1-2 alkalommal előfordul, hogy úgy érzem, van valaki rajtam kívül a lakásban. Nem zajok, nem szag, nem hűvös, csak a megérzés, hogy valaki engem néz és nem jóindulatú. Szorongás fog el és libabőrös lesz a tarkóm. Amikor hajat mosok, és behajolok a kádba, mindig kulcsra zárom a fürdőszoba ajtót, pedig okom nincs rá, mert egyedül lakom. Úgy érzem, védtelen vagyok ilyenkor, és ha megjelenik valaki, ki vagyok szolgáltatva neki, mert nem veszem észre. Nem látok, nem hallok a víztől és a "testhőt" sem érzékelem. Akár le is üthetnének. 42F
2023. febr. 11. 06:39
 23/28 anonim ***** válasza:
86%

Tiszteletem mindenkinek!

A szellemekben való kételkedés egyszerűen a tapasztalat hiánya. De attól, hogy nincs valakinek tapasztalata, még nem kellene lehülyézni a másikat vagy kijelenteni, hogy nem léteznek.

Szellemek léteznek, aki nem hiszi az járjon utána. Megnyugtatásból mondom, hogy sikerrel fog járni, még ha nem is hiszi.

A kérdésre reagálva pedig vannak jelei, belemagyarázás nélkül.

2023. febr. 11. 07:07
 24/28 anonim ***** válasza:
23%

#6: „Az emberek a szellemjelenlétre utaló jeleknek tekinthetik a különös hangokat, mozgásokat…”

Igen, ezeket hallucinációknak hívjuk.

2023. febr. 14. 18:25
 25/28 anonim ***** válasza:
49%

Raxtar23: „Szellemek léteznek, aki nem hiszi az járjon utána.”

Hogy kell utána járni egészen pontosan?

2023. febr. 14. 18:26
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

Aki nem hiszi,h léteznek szellemk,az nézze a Kísértetek c sorozatot a Comedyn.Lehet,h kamu az egész,ellenben jól fogtok szórakozni!:)

Viccen kívül,én is úgy tudom,h az állatok és a kisgyerekek látják a szellemeket.Néha a cicáim minden ok nélkül elkezdenek rohangálni,mint a félőrült,néha fújnak is a semmire,amin én jól szórakozom,de v már olyan,h aludtam,mind a 4cicám benn v a szobában,viszont az előszobából neszezést hallottam-majd becsináltam,de mivel elég jó alvó vagyok,gyorsan vissza aludtam.Soha nem v a lakásomban semmilyen rossz érzésem az előbbi esettől eltekintve,szóval ha vannak szellemek a lakásomban,bizonyára őrangyalok v jószándékúak,mert alapvetően szerencsés ember vagyok!:)

2023. febr. 17. 17:07
 27/28 anonim ***** válasza:
32%

A cicákkal 4 boszorkánylelket tartasz a lakásban. Bármitől megvédenek. Ha véletlenül otthon halsz meg, esznek is belőled, így majd a te lelked is tovább bolyong velük. Ez egy regénykezdetnek is jó lesz. :D

2023. febr. 18. 10:21
 28/28 anonim ***** válasza:
34%

#26: >>Viccen kívül,én is úgy tudom,h az állatok és a kisgyerekek látják a szellemeket.Néha a cicáim minden ok nélkül elkezdenek rohangálni,mint a félőrült,néha fújnak is a semmire<<

1. A kisgyerekek mindenfélét fantáziálnak. Szörnyet is látnak az ágy alatt, valamint a gardróbban is. Vicces megfigyelés, hogy ez leginkább azokra a gyerekekre jellemző, akik az amerikai kultúrában nőttek fel; a magyar gyerekek nem szoktak látni szörnyeket a gardróbszekrényben. :)Na, ez a vicces.

2. A macskák érzékszervei az emberénél jóval kifinomultabbak. Sokkal jobb a hallásuk, a szaglásuk és a látásuk is az emberénél. Te azt állítod, a "semmire" fújnak. A kijelentésed úgy lenne helyes, ha azt mondanád, a macska "fújt valamire", amit én nem láttam, hallottam vagy éreztem. Nyilván valamire fúj, de abból, hogy nem tudod, hogy mire, nem az következik, hogy akkor biztos szellemekre fúj. Ez az érvelési hiba a nem tudásból származó bizonyosság. "Nem tudom, hogy mi lehet, tehát szellem."

2023. febr. 19. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!