A sárkányok miért szeretnek nemesfémeken és drágaköveken elaludni?
Onnan, hogy nem párnán alszik, hanem fémeken.
Ha puha dolgokon akar aludni, akkor ráfeküdhetne a földre, levelekre vagy bármire, mégis a fémeket választja. Szóval nyilván párnára sincs szüksége.
Erre ugyanaz a válasz, bemásolom megint:
"Onnan, hogy nem párnán alszik, hanem fémeken.
Ha puha dolgokon akar aludni, akkor ráfeküdhetne a földre, levelekre vagy bármire, mégis a fémeket választja. Szóval nyilván párnára sincs szüksége."
Igen, de ez tautológia.
Még mindig nem magyaráztad meg, hogy miért gondolod, hogy a sárkányok egyáltalán kipróbálták a párnákat?
Eddig csak annyi röviden a válaszod: "mert azt mondtam".
Benne van a válasz.
Először: nem gondolok ilyet, sehol sem írtam. Nem is ez volt az eredeti felvetés. Ezt te szőtted bele, mert nem tudod megválaszolni az én kérdésemet.
Másodszor: azt írtam, hogy nincs szükségük rá. Ahogyan más puha dolgokra sem, mert akkor ezeket a történeteket ismernénk. Én nem ismerek párnán alvó sárkányokat, de ha te ismersz, akkor jó neked.
Ha érdekel, hogy mi a sárkányok és párnák kapcsolata, akkor azt javaslom, hogy írj ki róla saját kérdést. Ez eddig offolás, mellébeszélés a részedről. :(
Ha pedig nem érdekelnek a sárkányok és csak trollkodsz, akkor elég felesleges, időpazarló cselekvés. Nem fogsz elüldözni és még vagy egy millió évig itt leszek, hogy vámpírokról, sárkányokról és az engem érdeklő ezoterikus témákról kérdezzek.
Ha pedig te vagy a három pipás agresszív karmahívő, akkor hidd el az egymillió évet komolyan gondolom és ebből minél több időt fogok arra szánni, hogy tudj ezekről a kérdésekről és egyik életedben se menekülhess előle. Bár én nem hiszek a reinkarnációban, Jézusban és az ilyesmikben, de ha létezik, akkor megtalálom a módját, hogy így is legyen. Ha kell, akkor feláldozom érte a lelkem, az öröklétet vagy más hasonló hülyeséget. Ez lesz az egész univerzális story arc-om.
Gondolj majd rám úgy, mint egy spirituális trollra vagy bajt okozó háziszellemre, ami téged kísért.
🐉
Hát az a probléma, hogy nem tudom honnan informálódsz.
Igazából erre akartam kilyukadni, mert nem tudom mely sárkány interpetációról beszélsz.
Az a kérdés még mindig él, hogy miért zárod ki ennek lehetőségét.
Nem mellesleg nem hiszek a természet felettiben, max a szellemekben valamennyire.
De köszönöm az előre feltételezést és a karaktergyilkolás próbáját.
Arról, amelyekben nemesfémeken alszanak.
Akkor kísértet vagy kopogó szellem leszek.
Szívesen.
Nem érdekel, hogy mi leszel.
Példát erre tudnál mondani, hogy hol találtál egy ilyen ábrázolást?
rengeteg van és szeretnék egyet látni amire éppen gondolsz.
Nem érdekel, hogy téged mi nem érdekel.
Én pedig szeretnék választ kapni a kérdésemre. Ezek szerint akkor egyikünknek sem lesz szerencséje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!