Ha egy démon (vagy több) megígér valamit, azt be is tartja? ⤵️ több.
Démonok megszálltak valakit. Ahhoz, hogy leszálljanak az illetőről, nagyon nehéz feladatokat, feltételeket szabtak.
Ha az illető meg tudja csinálni a feladatokat, akkor a démonok betartják az ígéretüket és felhagynak az ember megszállásával?
Most arra utalsz, hogy vannak a kakodémonok és a másik csoport? (Az ő nevük nem jut eszembe.)
De a kérdés az ártó démonokra, a kakodémonokra vonatkozik.
érdekes h most tett fel valaki ilyen kérdést. én már 9 éve sátánista vagyok. mindig csak ígérgettek mindenfélét maga Sátán és sok Démon. pont most hagytam fel mindennel és egy ördögűzős weboldalt kezdtem el.
sohase tartják be amiket ígérgetnek, hiába dolgozol nekik látástúl vakulásig. tapasztalatból írom. pedig tényleg nagy Sátánistának számítottam. de elég volt!
egy év alatt 3 dioptriát romlott a látásom, mert annyira dolgoztam nekik. mit kaptam cserébe? üres ígéreteket h szép álmaim lesznek, testkivetülés, kundalini felemelkedés, gazdagság, egészség, tökéletes látás. érdekes h pont mindig az ellenkezőjét kaptam meg.
senki ne higyjen Sátánban és a Démonokban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!