Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit láttam a tükör előtt?

Mit láttam a tükör előtt?

Figyelt kérdés
Ma ültem a szobámban és nyitva hagytam az ajtót úgy hogy ha kihajolok ellátok az előszoba tükörhöz. Ültem a szobámban a székemben és láttam a periférikus látásomból mintha megmozdulna valami a fogason a kabátok körül, mikor odanéztem egy másodperc töredékéig láttam mintha valami/valaki megmozdult volna. Valami volt ott? Vagy csak én képzeltem be magamnak?

2022. nov. 27. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehet hogy anyukád a gyógyszeres bögréjében vitte az esti kakaót és most itt az eredménye?
2022. nov. 27. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Lehet csak a Sátánt láttad. Most intézi az ukrán háború folytatását
2022. nov. 27. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Nyugi. Sokszor hittem én is már az elmúlt évek alatt hogy láttam valamit a periférikus látásomból, aztán utána jártam. Valószínüleg anyagcserét végez a szemed.
2022. nov. 27. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is a Sátánt láttad.
2022. nov. 27. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Egy entitás lehetett.. Lehet, hogy a tükörből jött. Van ilyen, ez nem vicc, bár itt úgy sem hisz el senki semmit, sajnos.
2022. nov. 28. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem entitás lehet. Egy időben nálunk rendszeresen jöttek mentek a tükörben, aztán lezártuk a tükröt és megszűnt a járkálás.
2022. nov. 28. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Elnézte az időpontot a Mikulás🎅
2022. nov. 28. 20:20
 8/8 Darius- ***** válasza:

A tukorben él az Álomdémon. Van egy ilyen konyv.

De létezik érzékcsalodas is

2022. nov. 28. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!