Mit jelent ez? Ez mégis micsoda? Vagy mit tud, foglal össze?
Figyelt kérdés
Apukámnak a "védelmezője, őrangyala" egy fekete csuklyás alak.2022. nov. 21. 19:35
4/9 anonim válasza:
Egy kis kontextus jól jönne, mondjuk hogy honnan tudod hogy hogy néz ki az "őrangyala".
5/9 anonim válasza:
És ezt ő mondta? Kicsit részletesebben is leírhatnád.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem apukám mondta, hanem több spirituális dolgokkal/tanfolyamon részt vett emberek mondták. Én csak szimplán kíváncsi vagyok. Az első három kommentre pedig nem tudok mit reagálni, csak gratulálni, hogy ilyen értelmesen minden szrt összeírnak.
2022. nov. 21. 22:46
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es válaszoló a válaszod alapján nekem pont az jön le, hogy te nem lehetsz valami értelmes ember. A szövegértésed elég szar. Mint mondtam ehhez értő emberek mondták még régebben anyámnak.
2022. nov. 23. 23:41
9/9 anonim válasza:
Szerintem az nem védelmező hanem a medve disznó ember de tökre komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!