Mit tudtok a Pozsonyi utcai szellemlakótelepről?
Figyelt kérdés
Lakást szeretnék vásárolni az említett körzetben, viszont amint utána néztem érdekes és rémisztő hátteret találtam hozzá, viszont a lakás maga nagyon tetszik. Vélemények? Mit csináljak? Valaki látott már arra felé szellemet?2022. okt. 31. 13:40
1/14 anonim válasza:
Azt lehet tudni, hogy szellemek nem léteznek. Épp ezért nyugodtan vegyél lakást a Pozsonyi utcában.
3/14 anonim válasza:
2-es válaszíró, részére! - Budapest, IV kerület Pozsonyi utca és környéke. Állítólag egy volt temetőre épült, az adott lakótelep.
4/14 anonim válasza:
Ja, azt hittem, ez egy teljesen kihalt lakótelep, mintha Pripjatyban lenne, közben meg csak temetőre épült? Az egész ország temetőre épült, emiatt ne fossál.
5/14 anonim válasza:
Lakik ott ismerősöm, semmi ijesztőt nem tapasztalt.
6/14 anonim válasza:
A Bratislava utcai lakótelepről?
7/14 anonim válasza:
7-es válaszíró! Nem egyenlő a Pozsonyi utca a Bratislavával vagyis Pozsony városával. A Budapesti IV. kerületi lakótelepről -
" [link] ,19.0904427,3a,75y,294.52h,84.01t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUp1JbCDdL02sHTfaoIbntA!2e0!7i16384!8i8192 " van szó.
8/14 anonim válasza:
#8 Google térképen 3 pontos menü -> kép megosztása vagy beillesztése -> hivatkozás másolása. Így kapsz egy rövid linket, amit nem csesz szét a gyakori. Én is itt tanultam.
9/14 anonim válasza:
Én laktam ott, hiszek is a "paranormális" dolgokban, tapasztaltam is, de nem azon a környéken. Ott sosem volt semmi, pedig én is olvastam róla, és fel voltam készülve rá, ha mégis lesz valami.
Most is Újpesten lakom, de itt sincs semmi necces.
10/14 anonim válasza:
Nagynéném ott lakik a Kassai úton, de nem tapasztalt még semmit. Én is aludtam már ott nála, de nem volt akkor sem semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!