Jézus a földönkívüliektől származott és nem a mennybe, hanem az űrbe ment?
Kérdező, Szerintem is így volt.
Azért tudott a vízből bort csinálni ! (ma már nem csoda ! )
Azért tudott vízen járni !
Holtat feltámasztani. (valószínű csak kómában volt Lázár )
És szerintem ezért tűnt el a barlangsírból nyomtalanul. (ha így történt ?? )
Nagyon vicces!!!
Jézus maga az Isten kinyilatkoztatása, kivetülése, jelenléte a teremtett világ számára!!!! Isten Jézus által teremtett mindent!!! ISten Jézus által volt és van jelen a teremtett világban!!! Jézus hatalmában van 7 dimenziós világ!!! Isten pedig maga a 8. Dimenzió!!!
Mivel támasztod alá ezt a hipotézisedet?
Egyetlen dokumentumcsoportunk van erről a témáról, a Biblia és az akkori szemtanuk hite, amit a II. sz.-ban írtak le. Esetleg a Titus Livius:Ad urbe condita profán műben van egy halvány hivatkozás, ami JL-ról szólhat.
De ezek a dokumentumok nem erről írnak.
Szerintem Te nem vagy képben a Szentháromság teológiájával.
A "Hiszek egy..."-ben ezt imádkozza az egyház:
"292 A Fiú és a Szentlélek teremtő tevékenységét, mely elválaszthatatlan az Atya teremtő tevékenységétől, az Ószövetség jelezte, [115] az Újszövetség kinyilatkoztatta, és az Egyház hitszabálya világosan állítja: "Csak Ez az Isten van (...): Ez az Atya, Ez az Isten, Ez a Teremtő, Ez az Alkotó, Ez az Elrendező, aki önmaga által, azaz Igéje és Bölcsessége által (...) teremtett mindent"; [116] a "Fiú és a Lélek" mintegy "a kezei". [117] A teremtés a Szentháromság közös műve."
Ezek szerint JK az Atával együtt van/volt/lesz, csak a megtestesülés történt az időben valamikor.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!