Szellemekrol miért az terjedt el leginkább, hogy gonoszok?
Figyelt kérdés
Többnyire ezt látom, olvasom. Ijesztegeto, ártani akaró, sokszor rémisztő külsejű szellemek. Tényleg ez lenne az általános?2022. okt. 12. 07:17
1/9 anonim válasza:
Mert ha jótékonyak lennének, akkor nem leleznék magukat s nem riogatnának. 😇
3/9 A kérdező kommentje:
Mostanában csak ez. Régebben nem volt ennyire negatív a megitelesuk. Inkább csak borzongató. Eszembe jut egy vicc. Holgy megy haza, este. Az út sokkal rövidebb ha a temeton keresztül megy. Gondolja megkockaztatja. Az ajtóban egy férfi áll, ennek a nő nagyon megorul. Megszolitja, hogy atkiserne-e. A férfi udvariasan megteszi. A nő amikor atertek köszönetet mond. "Féltem volna egyedül keresztuljonni." A ferfi: hajjaj, én is féltem amíg éltem....
2022. okt. 12. 07:28
4/9 anonim válasza:
Szellemek alatt valószínűleg a kísérteteket (dimenziónkban ragadt lelkeket) értik, akik negatív érzelmeik (félelem, harag, kötődés, stb.) miatt képtelenek továbblépni innen.
5/9 anonim válasza:
Mert az emberek nagy százaléka nem látja őket és nincs velük tapasztalata,azért, így elhisznek mindent, amit olvasnak róluk.
6/9 anonim válasza:
Mert a Bibliában le van írva hogy aki meghalt az alszik és kész, vár az ítéletre. Nem jelenget meg senkinek meg hasonlók. Az ilyeneket a démonok csinálják hogy elhitessék az embereket.
7/9 Darius- válasza:
Vannak jo szellemek is, példaul a természeti szellemek, akik hegyekben, erdokben élnek, akik segitenek is az embereknek, legallabis irtak roluk beszamolokat, de a legtobb rossz, mert mar elottem is leirtak, nem fejeztek be valamit, itt ragadtak, eroszakos halal utan maradtak a foldon (gyilkossag, baleset...)
8/9 anonim válasza:
Nekem sosem jött át, hogy gonoszak lennének.
Csak az hogy félelmetesen.
Az hogy ezt te hogyan értelmezed az más tészta.
9/9 anonim válasza:
Nem vagyunk mink gonoszak csak ellopták a drágaszágot évekkel ezelőtt és szarumán bácsi minden nap hisztizik érte és minket ver ha nem hozzuk vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!