Ön szerint hogyan néz ki egy lélek, Ön hogyan írná le a saját lelkének kinézetét?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 16:06
1/23 anonim válasza:
Az enyém úgy néz ki mint egy billentyűzet.
2/23 anonim válasza:
Na ez az… kézzel annyira nem fogható hogy nehéz elhinni hogy valóban létezik
3/23 anonim válasza:
Lehet hogy vicces lesz ez a válasz, de...kiskoromban mikor néztem a Spongyabobot volt ilyen halloweenes rész. És rákúr elmeselt egy "rémtörténetet" Spongyabobnak a Bolygóhollandiról. És a történet végén megkerdezte Spongyanob hogy "akkor úgy néz ki a lélek mint egy uborka"? És mondta a rakúr hogy igen. Aztán nagyon sokáig ebben a hitben is voltam hogy tényleg így néz ki. Aztán van egy másfelé ábrázolás is, hogy miután meghal egy ember, a testéből "kiszáll" egy ugyanolyan szerű ember mint amilyen az illető volt, és ilyen halványabb színű. Talán inkább az utóbbi tűnik nekem valosagosabbnak.
4/23 anonim válasza:
Gyerekesen hangzik, de apukám kicsi koromban egyszer azt mondta, hogy az elhunytak lelkei akik megtalálták a békét csillagok formájában nézik a még élő családtagjaikat. Kellemes emlék számomra.
Így szerintem ehhez köthető az, hogy számomra a lélek úgy néz ki, mint a csillagos égbolt. Sok még felfedezetlen "sötét" rész van, de minden léleknek vannak fő részei, amik beragyogják az emberek jó tulajdonságait. Így lehet valaki végtelenül kedves, türelmes vagy segítőkész.
5/23 anonim válasza:
Nincs lelek. Szoval nem nez ki sehogy. Emberi elme van, amit tevesen sokan leleknek titulalnak.
6/23 anonim válasza:
Sötét és fényes, mint egy obszidián kő.
7/23 anonim válasza:
Az enyém pont olyan mint Jennifer Lawrence, csak nagyobb a melle és harminccentis farka van 💖
9/23 anonim válasza:
Szerintem az enyém egy megtört, repedezett, homályfehér kristály...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!