Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan viselkedik valaki,...

Hogyan viselkedik valaki, akit megszállta egy démon?

Figyelt kérdés

2022. aug. 11. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Idegesîtő kérdéseket ír fel például a gyakorira.
2022. aug. 11. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Azt mondja hörögve, hogy "Eeeeeekszöszájzbúúúúúk...!" Keress rá, azt hiszem valami Ferike volt a neve.
2022. aug. 11. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem még most is akarja azt a kerékpárt :D

2022. aug. 11. 20:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor felteszem máshogyan a kérdést, miből gondolják sokan, hogy megvannak szállva egy démon által? Én nem értem.
2022. aug. 11. 20:44
 5/11 Grimfox ***** válasza:
100%
Az esetek többségében paranoid skizofrénia miatt hiszik, hogy megszállta, vagy kísérti őket egy démon, mert audiohallucinációik vannak, amik gyakran rosszindulatú dolgokat mondanak az illetőnek, miközben a paranoia miatt erős félelemérzet járja át őket. Egészséges emberek esetén a személyiség hirtelen kifordulása, negatív érzelmi, és viselkedésbeli kitörések utalhatnak rá, hogy valami nincs rendben, de ez nem feltétlen megszállás, inkább parazitizmus.
2022. aug. 11. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Hát emlékezz vissza Ferikére a Napló-ból. Na olyasmi. xD
2022. aug. 12. 00:05
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Esetleg más nyelveken beszél pl. Latinul

Agresszív lesz.

Olyan dolgokat csinál ami az embereknek nem menne, pl. Kifordítja az ujját.

Egyes eseteknél az arca is teljesen elcsúfult a személyeknek, mert a démon tönkretette, vannak fent a googlen ilyen képek, de most hirtelen nem jut eszembe a lány neve.

2022. aug. 12. 10:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nyelven szólal meg, amelyet nem tudhatna, ez egy árulkodó jel, hogy pusztán mentális betegségről van szó. De ez nem olyan mint a hollywoodi filmekben (és nem én mondom ezt, hanem maguk a vatikáni ördögűzők).
2022. aug. 12. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
hogy nem pusztán mentális betegségről van szó*
2022. aug. 12. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Pont úgy, mint Soros György
2022. aug. 12. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!