Gyerekként láttál/ gyereked szokott szellemet látni?
Régen sokat beszélgettem, játszottam egy fiatal nővel, akinek a fél arca be volt zúzva, a kanapénkon meg sokszor ült egy fiatal srác, akinek be volt gipszelve az egyik karja. A szüleimre a frászt hoztam, mert el tudtam mondani, hogy milyen színű a hajuk, pólójuk és a szomszédok szerint a leírás teljesen ráillet az előző lakókra, akik nem sokkal az odaköltözésünk előtt autóbalesetben meghaltak. Nem féltem tőlük és sokáig azt hittem, hogy ténylegesen itt vannak és csodálkoztam, hogy nem esznek velünk.
Nektek van hasonló storytok?
8-9éves koromban volt, hogy egyszer felébredtem és felettem egy fehér hajú gonosz arcú boszi szerű nőci állt, viszont ez sztem alvásparalízis lehetett, mert kb. megmozdulni se tudtam és egy habg se jött ki a számon.
A 2. eset az egyik unokahugomhoz kapcsolódik, 3-4év közötti volt, amikor este egyedül voltunk otthon és a konyhaasztalnál ülve kérdezte tőlem, hogy ki az a szőrös arcú bácsi aki a folyosón van. Na én ott úgy betojtam, hogy csóri gyerekre teljesen a frászt hoztam. Volt, hogy rákérdeztem, hogy mit látott, de mivel nálam értelmesebb :-D így megnyugtatott, hogy semmit semmit... Most, hogy már tizenéves, elvileg csak arra emlékszik ebből, hogy én mennyire betojtam azon az estén.
Mindenesetre én biztos vagyok benne, hogy volt ott valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!