Hogyan lehet szellemet Idézni?
szeretnem tudni hogy lehet megidézni egy egyszerü szertartással amivel nem kell gyertya Jó lehet gyertyan Is hozzá de ne este kelljen mert a szüleim nem szeretik ha Ilyenekkel foglalkozok szóval az lenne a kérdésem hogyan tudnék sikeresen egyedül szellemet Idézni!
ÉS A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLJATOK! NEM ARRQ VAGYOK KIVÁNCSI HOGY MIÉRT AKARSZ TE SZELLEMET IDÉZNI MEG HOGY NE TEDD MERT VESZÉLYES MEG HOGY NE EGYEDÜ CSINÁLD MERT VESZÉLYES...
ENGEM NEM ÉRDEKEL A VESZÉLY! A VESZÉLY OLYAN NEKEM MINT A MOLYLEPKE HOGY VONZA MAGÁHOZ TÜZET
ENGEM A VESZÉLY NAGYON VONZ MAGÁHOZ! ÉN SEMMITÖL NEM TUDOK FÉLNI EGYSZERÜEN NEM MEGY!
VALAKI UGROTT AMÚGY MÁR VONAT ELÉ ? HA IGEN MIT TAPASZTALT?
VALAKI PRÓBÁLTA MÁR A BLOODY MARYT MEGIDÉZNI? HA IGEN MI TÖRTÉNT?
Gyere fel a lakásomba megmutatom. Talán még pincét is tudok szerezni.
Tudok pár rituálét. Vagy már rögtön betojtál egy idegentől?
...este kell...méghogy a szüleid...méghogy szereted a veszélyt...akkor inkább démont idézz...
Szellem idézés:
1. néhány gyertya. Lehet fehér de jobb a sötétebb árnyalatok.
2. füstölő.
3. szellemtábla. jobb ha ti magatok csináltok. a legjobb olyat készíteni, amit majd el tudtok égetni. mi pizzás dobozra csináltuk.
4. jobb ha legalább ketten vagytok. fontos h különböző neműek vagytok.
5. a szellemtáblához egy áttetsző üvegpohár jobb a betűk irányítására, mint egy jukas fa vagy agyagdarab.
6. jobb ha elötte sós vízben fürödtök vagy zuhanyoztok. a só semlegesít. plussz jó ha van nálatok egyenként a zsebében egy zacsi só.
7. megkéritek a tulvilági erőket h kapcsolatba léphetek stb.stb.
Aztán megkérdezitek h van e jelen stb.stb.
Sokáig is eltarthat.
Nem ajánlott otthon végezni. mi az egyik hátúl lévő istállókba ahol nem volt semmi, vagy haver hegyi használatlan viskója stb. helyen.
Kérdeztek pár dolgot a lélektől. de a legvégén kérdezzétek meg h jó vagy rossz szándékú.
Akármi is a válasz ( ha jót válaszol akkor is lehet rossz s egész életedben rád tapadhat)
Szóval a legvégén a táblát sózzátok körbe és égessétek el.
Ahol idéztetek ott a szoba közepébe egy pohár sós víz ( az a pohár amivel kommunikáltatok)
aztán még ajánlott minden sarokba egypár szárított babérlevelet tenni. ez erősíti a lélek megtapadását a hejhez vagy h rátok telepedjen.
démont idézni veszélyesebb.
Kérdező, persze, hogy nem félsz semmitől, mert anyu-apu biztonságos életet épített ki neked, még sosem találkoztál olyannal, amitől félni kellene.
De majd fogsz. És akkor bánod a napot amikor azt mondtad nem félsz semmitől.
Legelső lépés a szellem idézéséhez: ne úgy tedd, ahogy kérdésed tetted fel, a szellemek nem fognak jelentkezni, ha üvöltve hívod őket!
Második lépés: ha tudatlanul megidézel szellemet, de elbocsátani nem tanultad meg, sok bajod lesz még állandó jelenlétével.
.
Írod: "ENGEM NEM ÉRDEKEL A VESZÉLY!!
Azt hiszed, bátor vagy?
Tévedsz!
Bátorság: tudni azt, hogy mit szabad és mit nem!
Egy kézzel meg lehet állítani a robogó vonatot, de bátorság nem megtenni, mert nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!