Hogyan törli ki a kentaur a hátsóját nagy(esteleg kis)WC után?
Figyelt kérdés
Tudom furcsa kérdés, de ugye a kutyák és a macskák a nyelvükkel pl. De a kentaurok egyik fele ember aki azért valamennyire higiénikusabb, nem?2022. máj. 13. 19:20
1/10 anonim válasza:
Egy ló hogyan teszi?
Sehogy.
Úgy vannak felépítve, hogy ha nem folyékony jön ki belőle, akkor az állat nem lesz olyan (figyeld meg ha legközelebb lovat látsz)
2/10 anonim válasza:
Egymásnak megteszik ezt a szívességet, kis levélköteggel, ha mégis szükség volna rá.
3/10 anonim válasza:
Segítségül hívják BoJack Horseman-t, aki egy ilyen fordított kentaur.
4/10 anonim válasza:
1 # teljesen igazad lehetne, ha a kentaur fűvel és szenával táplálkozna. Mivel emberi feje van emberi fogai vannak, ugy beszél gondolkodik táplálkozik mint ember. De itt a bökkenő mert az emésztőrendszere a lóé. Valószínűleg össze vissza fossa a hátsó lábait és a keze nem elég hosszú hogy kitörölje, szóval a kérdés felvetése jogos. Én nem szivesen lennék kentaur.
5/10 anonim válasza:
Kérdező közlegény láttál kentaurt étkezni? Vagy csak most te következted ki?
Hol írnak görög mitológiába az étkezési szokásukról? Én nem olvastam ilyet.
7/10 anonim válasza:
5# persze hogy láttam, nekem is van kettő! Bendegúz és Boldizsár.
8/10 Tak válasza:
Érdekes az is,hogy a szagokra érzékenyebb állatok kinyalják magukat,hogy ne zavarja őket prédázás közben a saját seggszag ha hátszél van.
9/10 anonim válasza:
Beleül a folyóba és az kimossa a popóját.
10/10 anonim válasza:
Úgy, ahogy a versenylovak.
Amennyiben emberi módon gondolkodik, politikusnak áll, sokan lesznek, akik kinyalják nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!