Szellem van a lakásban?
Figyelt kérdés
Tegnap levittem a szemetet, felkapcsolva hagytam a villanyt, bezártam az ajtót, mikor mentem vissza a villany le volt kapcsolva. Ezen kívül több hasonló eset is történt.2022. máj. 10. 11:59
1/28 anonim válasza:
Igen. Rezsicsökkentő szellemet sikerült bevonzanod.
2/28 anonim válasza:
Anyukád van a lakásban (és igyekszik korrigálni a figyelmetlenségedet, lustaságodat.
3/28 A kérdező kommentje:
Egyedül élek
2022. máj. 10. 12:19
4/28 anonim válasza:
Igen, és azért van ott, hogy egy kis szellemi színvonal emelkedést vigyen a lakásba.
5/28 A kérdező kommentje:
Minek írsz, ha nem tudsz normálisan válaszolni? Attól, hogy te nem hiszel a szellemekben más még hihet benne.
2022. máj. 10. 12:53
6/28 anonim válasza:
•Kiégett az égő
•Olyan lámpa van az adott helyiségben, ami x idő után lekapcsol magától
•Elfelejtetted, hogy lekapcsoltad
7/28 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyik sem, nincs rá magyarázat.
2022. máj. 10. 13:35
9/28 anonim válasza:
Hát akkor ennyiből nincs értelme a kérdésnek. Nincs rá magyarázat, szellem volt, ennyi.
10/28 anonim válasza:
Milyen megmagyarázhatatlan edények történtek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!