Mi vagy ki lehet az az árny aki hozzám van tapadva?
Üdv a klubban. Nekem megérzésem van, hogy hozzám van tapadva valami, de megérzésen kívül volt már olyan 2-3x, hogy hosszú karmolásokkal ébredtem a mellkasomon (rágtam a körmeimet, véresre, esélytelen, hogy én okoztam), tűntek el dolgok, aztán percekkel később ott találtam meg, ahol már négyszer megnéztem, estek le dolgok, különös zajok a másik helyiségben, miközben én voltam egyedül a lakásban a macskámmal, aki akkor velem volt a szobában, anno kihúzható ágy alól két évekkel korábbi holmim egyik reggelre az ágy előtt álltak katonás sorrendben, egy hajgumi és egy radírdarab. Szóval ja... vannak ilyen dolgok.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem, nem vagy őrült, simán lehet veled valami.
20/l
Pszichológia... Féltél kiskorodban a temetőben, hallucinálhattál valamit, és mivel nem tudtad feloldani magadban a szorongást, azóta is játszik veled az elméd...
#6 -os ugye tudod, hogy az ember álmában is tud ártani magának? Ezért nem emlékszel hogy kerülnek oda a sérülések. Én is milliószor járok úgy, hogy már 4-szer kerestem a zsebemben a kulcsom, de csak ötödjére van meg... Zajokat is képzeltem már be sokszor félelmemben. És bizony nekem is kiesik néha a fejemből, hogy valamit már tegnap megcsináltam és jéé, rend van a szekrényben, de nem rémlik mikor csináltam meg...
Nincs semmi bajom, csak figyelmetlen és feledékeny vagyok. Te szegény meg valszeg szorongasz is és álmodban túl aktív vagy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!