Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi vagy ki lehet az az árny...

Mi vagy ki lehet az az árny aki hozzám van tapadva?

Figyelt kérdés
Kiskoromban kezdődött az egész. Temetőben voltam a dédnagymamámmal és amíg egyedül voltam a sírok közt kiszúrtam egy sötét lebegő foltot. Mondtam is a dédimnek a dolgot de ki nevetett. Most hogy fel nőttem még mindig látom ezt az árny alakot. Csak úgy lebeg a sarokban és figyel. Őrült lennék esetleg?

2022. ápr. 29. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Menj el szemészetre
2022. ápr. 29. 22:45
 2/9 pelgrim ***** válasza:
84%
Az előttem válaszoló gondolom helyesen látja, „menj el szemészetre”, de ha nem találnak semmit, akkor talán jó lenne ha egy szakértőt keresnél fel (mint például az amerikai Dr. Michael Newton „Lelkün Útja” cimű könyvek szerzője) aki hipnózisban vissza tud vezetni a köztes létbe.
2022. ápr. 29. 23:17
 3/9 simad ***** válasza:
22%
Nem lehet hogy szürke hályog? Xdddd
2022. ápr. 30. 02:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorod óta folyton veled van? Mindig mindehol ott van ahol épp tartózkodsz?
2022. ápr. 30. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez érdekes.
2022. ápr. 30. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Üdv a klubban. Nekem megérzésem van, hogy hozzám van tapadva valami, de megérzésen kívül volt már olyan 2-3x, hogy hosszú karmolásokkal ébredtem a mellkasomon (rágtam a körmeimet, véresre, esélytelen, hogy én okoztam), tűntek el dolgok, aztán percekkel később ott találtam meg, ahol már négyszer megnéztem, estek le dolgok, különös zajok a másik helyiségben, miközben én voltam egyedül a lakásban a macskámmal, aki akkor velem volt a szobában, anno kihúzható ágy alól két évekkel korábbi holmim egyik reggelre az ágy előtt álltak katonás sorrendben, egy hajgumi és egy radírdarab. Szóval ja... vannak ilyen dolgok.

Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem, nem vagy őrült, simán lehet veled valami.

20/l

2022. ápr. 30. 17:44
 7/9 simad ***** válasza:
6/6 most a netflix Krakkói sorozatából inspirálódtál?
2022. ápr. 30. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Hetes hsz: Nem nézek tévét, nincs netflixem, szóval nem tudom, miről írsz. Velem ezek megtörténtek, abból "inspirálódtam".
2022. ápr. 30. 21:51
 9/9 anonim válasza:

Pszichológia... Féltél kiskorodban a temetőben, hallucinálhattál valamit, és mivel nem tudtad feloldani magadban a szorongást, azóta is játszik veled az elméd...

#6 -os ugye tudod, hogy az ember álmában is tud ártani magának? Ezért nem emlékszel hogy kerülnek oda a sérülések. Én is milliószor járok úgy, hogy már 4-szer kerestem a zsebemben a kulcsom, de csak ötödjére van meg... Zajokat is képzeltem már be sokszor félelmemben. És bizony nekem is kiesik néha a fejemből, hogy valamit már tegnap megcsináltam és jéé, rend van a szekrényben, de nem rémlik mikor csináltam meg...

Nincs semmi bajom, csak figyelmetlen és feledékeny vagyok. Te szegény meg valszeg szorongasz is és álmodban túl aktív vagy. Ennyi.

2022. máj. 2. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!