Ha füstszag van a szobámban, az tényleg jelentheti azt, hogy szellem van jelen?
Figyelt kérdés
Nem viccnek szánom a kérdést. Egy random hírként egyszer szembejött velem az, hogy a fustszag szellem jelenlétét jelenti.
Városban lakom, senki nem tüzel körülöttünk, es en rendszeresen érzem a fustszagot, de csak az en szobámban, sehol máshol a lakásban. Paranoid vagyok es ez nagyon nem segít. Amióta szembejött velem ez az információ, rosszul vagyok
2022. jan. 16. 02:19
11/23 anonim válasza:
10-es nem biztos, hogy humor...
Nagyon jó példa rá a kérdező, hogy vannak akik komolyan hisznek ilyen hülyeségekben.
12/23 anonim válasza:
Ííí banyek, akkor nagyon remélem hogy humornak szánta.
13/23 anonim válasza:
11 TARKARONGY már innen a károgásoddal.
14/23 anonim válasza:
Na szerintem meg is van ki írta a 4-es választ! :D :D
És komolyan is gondolta ba.dki!! xD xD xD xD xD xD xD
15/23 Grimfox válasza:
Nem, a füstszag nem utal szellemre. A halottak kísértetei nem nagyon okoznak valódi szagokat. A közelükben képzelheted a szagot, de azt meg tudod különböztetni a valódi füstszagtól. Azok a szellemek, amik nem holtak kísértetei pedig nem füstszagot okoznak. Bár közöttük is ritka, ha valamelyik képes szagot okozni.
16/23 anonim válasza:
Én füstszag esetén mindig bezárom az ablakot.
19/23 anonim válasza:
"hivatalos forrásból"
nap vicce
20/23 anonim válasza:
Ilyenkor fingani kell egyet, az semlegesíti a szellemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!