Van egy elképzelésem. Ez alapján köze lehet a kettő esetnek egymáshoz? (Bővebben lentebb)
Emlékszem 2017 körül láttam a híradóban hogy a Szűzmária szobrok zokogni kezdtek,(talán egy templomban,de nem biztos!) rá 1,5-2évre megjelent a semmiből 1perc alatt a covid.A világ fele(telán negyede) akaratlanul azaz akarata ellenére is elhunyt,méghozzá lélegeztetőn ugye levegő hiányában azaz fulladásban (kínok között)haltak!
Lehet épp nem a legjobb a fogalmazásom, de ezt én is csak gondolom! Miért? Mert ha a két eset tegyük fell tényleg össze köthető,akkor bizony Isten tényleg létezik!
A szó használat a levágás mást jelent mint a vágja magyarán érti.
Disznó torba vagy?
a témához épp nem jogos a szó használat! Viszont iphonom van(2hete) és nehezen alkalmazkodó a billentyűzhez!
Miért? Mert eddig androidom volt és semmit nem értek ehhez az új készülékhez! Elnézést!
Oh értem akkor nem kapcsoltad ki a google helyesíró szójavaslatát. 😄
Tud butaságokat írni. Én is kamilláztam már rajta de én gyorsan kikapcsoltam.
Kedves 15.valaszt adó. Pont erről van szó!
Ezek után képtelen vagyok megkérdezni.
Te hiszel az én elméletembe? Szerinted van köze az általam említett két eseménynek egymáshoz? Vagy szerinted is “hülyeség” és semmi köze a két esetnek egymáshoz??
16-os Arra válaszolj hogy mi értelme nyíltan könnyeznie egy Szűz Mária szobornak egy járvány előrejelzése miatt mert Isten nem tesz semmit ennek megakadályozása és megelőzése érdekében. Pláne hogy ellentmond az egész életével hiszen rejtett és csöndes, alkalmazkodó életet élt.
Én ateista vagyok volt itt egy szintén ateista aki egy nagyon jó választ adott és azzal teljesen egyetértek. A Biblia is teli van mészárlással. Az az Isten akiben hisznek egy kegyetlen Isten mert nem tesz semmit a szenvedés ellen. Én elfogadom hogy te ezt hiszed de ne akard már meggyőzni azokat akik nem hisznek ezekben a dolgokban.
Írtam akkor minden orvosin, állatorvosin tanulo fiatal is elorejelzes lenne ezek alapjan csak mert elotte a jarvany kitorese elott pont jarvanytant tanultak az egzotikus allatorvos tanonc meg pont a sars vírusról tanult vagy csak szabadidejeben olvasgatott.
Amugy meg 2017 nem a jarvany elott volt ket évvel elotte. Ha az elméletedet nézzük könnyezhetett más miatt is nem csak a járvány miatt. Nez korul hogy mennyi minden volt 2017 es 2019 kozott.
Az ember amire nem tud valaszt gyakran termeszetfeletti dolgokhoz tatsitja es igy az elméje megnyugszik hogy nincs egyedul de lehet a valosagban ezerszerte egyszerubb tudomanyos magyarazat amit akkor sem vennenek komolyan ha tenyszeruen bizonyitanak. Itt is volt olyan kerdes csak ezoterian belul mas kategoriaba. Hihetsz benne csak ne kezd el gyozkodni. A Máriapocsi kepet en is lattam élőben akkor nem konnyezett, de en nem hiszek benne biztos van tudomanyos egyszerubb magyarazata is ennek a jelnsegnek.
"""Arra válaszolj hogy mi értelme nyíltan könnyeznie egy Szűz Mária szobornak egy járvány előrejelzése miatt"""
Elnézést kérek ha kissé pontatlan voltam eddig.De mint említésre is került,nem áll akaratomban elhihetni mással/másokkal semmit.(Azt viszont kérlek ne firtasd hogy én miben szeretnék hinni és hogy miben ne hidjek!)
Ez csak egy gondolat egy kérdés volt!Viszont a kérdésedre a válasz.
Én úgy gondolom mindnyájan az Úr Jézus gyermekei vagyunk,így egyformán szeret minket!Gondolom ő ezt már előre látta,és sajnált mindannyiunkat.
Sírt egyformán az egész emberiségért.Miért?Mert bizony állítom hogy volt a covid járványnak olyan áldozata is aki akarata ellenére fulladásban(vagy más borzasztó módon) távozott el épp a lélegeztetőn!Miközben a családja várta haza! Ez csak egy példa volt és!
Oké hogy te ateista vagy!Nekem ezzel semmi bajom!De azt a részt olvastad már(vagy máshonnan is halhattad) a bibliában hogy Jézus miattunk (az emberi bűneiért) állta ki azt a sok kint a keresztre feszítés közben,előtt és után?"Mi emberek tettük meg ezt!?
Az a szenvedésnek meg több fogalma is van!
Egyrészt leírtam. Másrészt ő az életét áldozta érted,értem,mindannyiunké.
Egyébként nem jó tündér aki lesi minden kívánságod!
Amugy meg 2017 nem a jarvany elott volt ket évvel elotte. Ha az elméletedet nézzük könnyezhetett más miatt is nem csak a járvány miatt. Nez korul hogy mennyi minden volt 2017 es 2019 kozott.
Nem hiszem hogy volt mostanában annyi szerencsétlen ártatlan emberi életet követelő,ember keze által létre hozott vírus,nem hogy ebben a 2évben!De a történelem évtizedeiben sem hiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!