Nagynéném mesélte, hogy ... (?)
Nagynéném mesélte, hogy fiatalkorában többször látott éjszakánként egy fekete alakot a szobájában. Amikor beszélt egy a falujában lakó öregasszonnyal, az azt mondta a nénémnek, hogy a fekete alak az jó, az nem bánt. A fehér alaktól kell tartani, mert az bánt.
Szkeptikus vagyok, de mégis megborzongok ettől.
Ti mit gondoltok, van ennek valamilyen valóságalapja? Lehetséges, hogy igazat mesél a néném, vagy csak rémisztgetni akar?
Lehet látott valami árnyékot és ő is nagy ezós volt és félős, ezért bebeszélte magának. Az a nénike meg kamus és mond minden hülyeséget. Mondok egy példát.
Addig jó amíg színes embereket nem láttok mert azok a legfélelmetesebbek. Ha mégis látsz egyet a füledet mindenképpen fogd be, mert ha meghallod a hangjukat megőrülsz.
Tök hihető mert volt fekete színű is. Akkor miért ne lehetne színes? És ha tapasztalatlanok vagytok mondhatok bármit. Vagy elhiszed vagy nem.
Szóval van valóság alapja persze. Lehet meg is történt. Csak ami megtörtént az nem az amit mesél.
Látott valamit amire azt hitte hogy.....
Valaki mondott egy nagyon mintha ő tudná, miközben fingja sincs róla. Vagy netalán hülyének is nézte a nagynénéd.
Mellékesen nekem voltak már élményeim ezzel azzal, de ilyen nem nagyon van. Szóval nyugi. ^^
"sütiillatot érzi néha"
Ha csak 'néha' érzi, akkor ritkán sütsz neki sütit.
.
A kérdésre:
az én nagynéném pedig valamikor Piroskáról és a farkasról mesélt.
Soha nem látott sötétben sötét alakot, fénylőt sem.
Szerintem ez nem színfüggő.
Attól függ mit tapasztal mellette. Ha más para dolgok is vannak, nem tud aludni, nincs enegiája, vagy mozdulnak dolgok helyükről, na én akkor paráznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!