Melyik? Egyébként igen amikről tudunk az űrállomáson tanult emberek vannak, más földönkívüli élet hivatalosan nem nagyon van.
2021. nov. 18. 19:54
12/21 anonim válasza:
Sok átlagembernél a kutyák egy része is okosabb már. :)
2021. nov. 21. 01:16
13/21 anonim válasza:
12. végülis Lajka kutya is kijutott az űrbe, gyk ról senki
2021. nov. 21. 12:03
14/21 anonim válasza:
#13 :D :D :D Igaz. :D
2021. nov. 21. 12:09
15/21 anonim válasza:
Szerintem az intellegencia szikrája, amivel az ember is bír egy adott, korlátozott mértékben, valahonnét (vagy innét), de másik életformák közvetítése révén került ide. Darwin elmélete igenis jelentős. Működésünk nagy része tudattalan ösztöneink eredménye, amely elképzelhetetlen lehet egy nem földi emlős életforma számára. Ugyanakkor egy egész korrekten funkcionáló előforma vagyunk. Ha "levedlenénk" a sok felesleges emocionális gátlásunk egy részét még inkább kolerikus működésre lennénk képesek. Erre a jelenségre rávilágít a pszichopaták létezésének ténye, amely valószínűleg egy evolúciós próbálkozás fajunk fejlődése szempontjából.
2021. nov. 21. 22:17
16/21 mercenary555 válasza:
Szerintem egyes mentális "betegségek" az evolúció k jelei mivel nem értük él még a csúcsát, de az elübi válaszolora cáfolandó az emberiség kollektív fejlödését a törödés a szeretet és á kiváncsiság nem gátló hanem a fejlödését segitö tulajdonságok. Elenben a harag hatalomvágy félelem akadájoznek, bár némi egéséges félelem hasznos mert ovatosabbá válunk. A versengés pedig köztudottan az emberiség fejlödésének mozgató rugoja évezredek óta.
Nem az az igazi kérdés hogy mennyivel okosabbak hanem hogy mennyivel járnak ellöttünk.
Amennyiben képesek a fény feletti utazásra 50-80 ével járnak ellöttünk.
Ha képesek voltak a bojojukminden népét és eröforását egy nemzet vagy cél alatt egyesíteni és csak a fejlödésére koncentrálni akor több mint1000 évvel elötünk járnak.
2021. nov. 22. 08:23
17/21 anonim válasza:
Vannak butábakk, de főleg okosabbak vannak.
2021. nov. 23. 08:56
18/21 anonim válasza:
Vannak azok a rovarszerűek, akik az emberi testet használják keltetőnek, de vannak náluk sokkal fejlettebbek is.
2021. nov. 23. 09:57
19/21 anonim válasza:
Szerintem mi lehetünk az átlag, talán egy picit felette. Ezért nem tudtuk még felvenni egymással a kapcsolatot.
2022. jan. 14. 23:45
20/21 anonim válasza:
Szerintem az emberiség éppen nem az átlagfelettiek közé tartoznak, inkább átlag alattinak gondolnám. Az összes őstörténet szerint ki lettünk űzetve, illetve elvesztettünk valami tökéletes életformát. Tipikus rabszolga, földi népnek vagyunk tartva, ennél mindig többről álmodozunk, és ez kerget minket a fejlődés ösvényére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!