Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek az elhunytak...

Szerintetek az elhunytak érzik hogy simogatva vannak és hallják hogy beszélünk hozzájuk? És meddig lehetnek körülöttünk??

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Talán igen
2021. nov. 4. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
46%

Nem, aki meghalt az meghalt. Nincs többé. Nem lát, nem hall, nem érez, nincs.

Akkor se, ha szeretted, akkor se, ha hiányzik.

Ez van.

Mármint amíg a valóság érdekel.

Aztán majd mindjárt átteszik a tisztelt moderátorok a kérdésedet az Ezotéria kategóriába, ott majd hallasz akkora baromságokat, mint ide Lacháza. Vagy mint szódás a lovát. Vagy a lovászt, mikor hogy.

2021. nov. 4. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Inkább addig foglalkozzál a szeretteiddel amíg köztünk vannak,és ne akkor amikor már átkerültek egy másik síkra.
2021. nov. 4. 23:29
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

Ahogy én gyerekként tanultam 3 nap. De lehet több is.

Egyszerű a reális magyarázat régen nem ismerték annyira a kómát vagy a tec halált. Így napig felkelhetett.

Régen elvileg e ideig boncolás se nagyon lehetett.

Most spiriben úgy mondják ez idő alatt tudatosul a szellemben/ lélekben, hogy nincs teste többé. Hiába beszél kommunikál senki sem hallja hiába fogna meg bármit, arra képtelen. Szrneki.

2021. nov. 4. 23:53
 5/12 anonim ***** válasza:
56%

"Szerintetek az elhunytak érzik hogy simogatva vannak"

Ö oké... Remélem hogy ez egy házi kedvenc.

2021. nov. 5. 00:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező arra gondol, hogy mondjuk amikor az ember fekszik az ágyban és a szerettei körülállják miközben haldoklik és miután elhunyt ott az ágy mellett még 1x megsimítod az arcát/kézfejét meg mondasz neki 1-2 szót még. De lehet csak én gondolom túl.

2021. nov. 5. 01:16
 7/12 A kérdező kommentje:

5

Igen arra gondoltam amit te írtál. Hirtelen ment el így búcsúztam el tőle és reméltem hogy hallani fog.

2021. nov. 5. 01:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat 6os nak akartam valaszolni
2021. nov. 5. 01:35
 9/12 Manócska1 ***** válasza:
azt mondják,néhány percig még hallhatják amiket beszélnek körülöttük,. hogy éreznek-e azt kétlem.-.
2021. nov. 5. 09:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy attól mert már nem tud mozogni és hangot produkálni, attól még pár másodpercig él. Legalább is amíg van oxigén a vérében ami eljut az agyához. Ezért is nem egyből halnak meg például a Guillotine által kivégzett emberek, hanem csak pár mp múlva mikor elfogy a fejből a véroxigén szint. Ugyan ez akasztásnál. Akkor valószínűsíthető, hogy természetes halál esetén is van késés a testi és agyi halál beállta között. Így lehetséges, hogy hallotta csak már nem tudott válaszolni/reagálni.
2021. nov. 5. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!