Szerintetek az elhunytak érzik hogy simogatva vannak és hallják hogy beszélünk hozzájuk? És meddig lehetnek körülöttünk??
Nem, aki meghalt az meghalt. Nincs többé. Nem lát, nem hall, nem érez, nincs.
Akkor se, ha szeretted, akkor se, ha hiányzik.
Ez van.
Mármint amíg a valóság érdekel.
Aztán majd mindjárt átteszik a tisztelt moderátorok a kérdésedet az Ezotéria kategóriába, ott majd hallasz akkora baromságokat, mint ide Lacháza. Vagy mint szódás a lovát. Vagy a lovászt, mikor hogy.
Ahogy én gyerekként tanultam 3 nap. De lehet több is.
Egyszerű a reális magyarázat régen nem ismerték annyira a kómát vagy a tec halált. Így napig felkelhetett.
Régen elvileg e ideig boncolás se nagyon lehetett.
Most spiriben úgy mondják ez idő alatt tudatosul a szellemben/ lélekben, hogy nincs teste többé. Hiába beszél kommunikál senki sem hallja hiába fogna meg bármit, arra képtelen. Szrneki.
"Szerintetek az elhunytak érzik hogy simogatva vannak"
Ö oké... Remélem hogy ez egy házi kedvenc.
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy mondjuk amikor az ember fekszik az ágyban és a szerettei körülállják miközben haldoklik és miután elhunyt ott az ágy mellett még 1x megsimítod az arcát/kézfejét meg mondasz neki 1-2 szót még. De lehet csak én gondolom túl.
5
Igen arra gondoltam amit te írtál. Hirtelen ment el így búcsúztam el tőle és reméltem hogy hallani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!