Talalkozott itt mar valaki furcsa majomszeru lennyel? (fanyuvo, yeti vagy hasonlo) annyi kulonbseggel hogy tudott kommunikalni is a leny?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 11:43
1/9 anonim válasza:
Hol itt? Gyakorikérdéseken? Rendszeresen!
2/9 anonim válasza:
Én patkánymajommal találkoztam a 4-es út mellett. Megkérdezte merre van Bivalybasznád, majd ment tovább.
3/9 anonim válasza:
Mióta rendesen szedem a gyógyszereket nem.
4/9 Mansour válasza:
Minden nap találkozom fura, majomszerű lényekkel az utcán, a boltokban, a hivatalokban, mindenhol. Többnyire kommunikálni is tudnak.
5/9 Ufokurtato007 válasza:
Igen, egy kutatócsoporttal épp reptoid nyomokat vizsgáltunk a Mátrában, amikor a danyűvovel találkoztunk. Roppant ellenséges volt, egy ufológus társam karján még sebet is ejtett, de szerencsére sikerült elűzni.
6/9 Ufokurtato007 válasza:
Fanyűvôt akartam irni, bocsánat még mindig rettegéssel gondolok vissza.
7/9 anonim válasza:
De miért űztétek el az ufológustársat? Féltetek, hogy a harapástól átváltozik? Volt már rá példa.
9/9 Ufokurtato007 válasza:
#7 nem az ufológustársamat űztük el hanem a fanyűvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!