Hisztek a télapóban?
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 20:10
22/36 anonim válasza:
Jóhogy, különben hogy kapnék ennyi csokit?
23/36 kayl18 válasza:
a télapó mióta természetfeletti lény?! XD
24/36 anonim válasza:
tudom hogy nem létezik, de hiszek a hagyományában :)
25/36 Kriszti83 válasza:
Igen, mert jó benne hinni :)
26/36 anonim válasza:
Jogos kérdés. Az első csalódások egyike a gyerekeknek: Nincs Télapó. Se Jézuska. És követi a többi csalódás,se tündérek, semmi, de semmi, Isten sincs, igaz szerelem se, csak az evés, ivás, az anyagok kiürítése, és valami költőietlen, naturális szex.
Ne higgy nekik! Keress, van mindez, ne add fel!
27/36 anonim válasza:
én hiszek egy dagi ember felvesz pár piros rongyot meg szakállat oszt mán mikulás is egy szer decemberbe kimegyek az utcára oszt mindenkitől kérek egy ezrest ha nem ad szolok virgácsos testőrnek oszt megveri
29/36 anonim válasza:
A szupermarketek már novemberben sem engedik hogy higgy bennük.Mire eljön a december a város tele van elcseszett télapókkal,akik mellékállásban kannás bort szopogatnak.
Vak vagyok és világtalan,hiszek a télapóban.
30/36 anonim válasza:
Hát persze, ki ne hinne benne? Még kérdezed? Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!