Lehetséges, hogy az árnyékember egy valós entitás és folyamatosan vándorol?
Sok blogon, fórumon (magyar és külföldin egyaránt) olvasok beszámolókat egy igen ritkán, főleg esténként és rövid ideig megjelenő árnyalakról, amelyet amint észrevesz az illető, azonnal eltűnik.
Erre sehol sem találtam magyarázatot és ami érdekes, hogy szinte minden beszámoló ugyanarról szól: egy nagyon rövid ideig látható árnyalakról, amely - amint észreveszi az illető, azonnal eltűnik. Az entitás sosem támadt az észlelőre, nyomokat sem hagyott maga után. Szinte szó szerint köddé vált.
Mit gondoltok, lehetséges, hogy valóban létezik ez az entitás, egy árnyékember, amely folyamatosan hol itt, hol ott bukkan föl, szerte a világon?
Mi lehet erre a magyarázat?
3-as, ez elég para. Nem elég, hogy lelkileg sem vagy jól, még ez a "kcsög" is kísért... Nem irigyellek.
Félelmet éreztél?
Félelmet nem nagyon, mert alig hittem a szememnek, de mikor már többször vissza tért eléggé zavart.
Most tavaly láttam utoljára, mikor bátyám elhunyt, remélem többször nem tér vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!