Ez mennyire igaz?
Egyik fiú haverom kitalálta hogy idézzünk együtt démont. (Mindkettõnket érdekel a téma)
Én elmondtam az aggályaimat,hogy ha léteznek ha nem,ez egy potenciálisan veszélyes dolog amivel nem kéne kísérletezgetni. Õ erre azzal jött,hogy ha sikerül is megidézni (amire egyikünk se lát túl sok esélyt) csak meg kell szerezni a démon nevét mert elvileg ha a egy démont a nevén szólítasz akkor annyira legyengül hogy ártalmatlan lesz. Mi igaz?
Ne szórakozzatok ezzel!
Nem gyengül el.
Nem. A név nem gyengíti le. Pont azért kell megszerezni, mert úgy tartják, hogy a valódi név az adott szellem, ez esetben démon igazi ereje, legbelső lényege. Úgy szól az elmélet ilyen esetekben, hogy a valódi neve azonos a valódi lényegével, ezért a megfelelő módszerekkel kényszeríteni lehet általa. Ez annyit jelent, hogy hiába szólítod a valódi nevén, ha nem tudod hogyan kényszerítsd, akkor ott lesz a démon, és azt csinál, amit akar.
A valóságban kissé másként működik a dolog, a fent leírt elmélet a régi theurgikus hagyományokon alapszik. A valóságban mindegy, hogy a valódi nevén szólítod e, vagy egy másik néven, ami hozzá tartozik, esetleg meg sem nevezed. Mindenképpen veszélyben vagy.
A félelemből táplálkoznak.
Szerintem ne szórakozz ilyennel,kivétel ha tényleg igaz a feltevésem és Lucifer csak egy ártatlan lélek akit Isten leküzdhetetlen hogy a Pokol ura legyen és csak végzi a dolgát
Egyáltalán nem igaz.
Kísérletezgetésből, főleg ha nem hiszel benne, felesleges ilyesmit tenni.
Te sem szeretnéd, ha viccből hívogatnának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!