Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Írnátok nekem olyan történetek...

Írnátok nekem olyan történeteket ami veletek történt és szellemek vagy bármi rémisztő van benne?

Figyelt kérdés
Én még nem találkoztam ilyennel. Azért érdekel.
2021. szept. 7. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kicsapodott magától a szekrény ajtó, valaki a nevemen szólított az erdőből (biztosithatlak, hogy senki sem volt ott) ami egyben közelről és távolról jött és magas hang volt. Amikor a nagypapám meghalt hallottam ahogy valaki kopogtató a bejárati ajtón (zárva volt, már mindenki aludt) és utána anélkül, hogy kinyitott volna valaki hallottam, hogy valaki jön fel a lépcsőn
2021. szept. 7. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ültem a szobában, minden csukva volt, ajtó és ablak egyaránt. Az ablak kilincsére föl volt akasztva egy szélharang, ami hangosan csilingelt. De ahogy odanéztem, meg sem mozdult.

Máskor egy férfihang mondott nekem valamit, mikor a családtagjaim már rég aludtak.

Volt hogy a macska idegesen bámulta a falat és követett valamit a szemével, de nem volt ott semmi. Ilyenkor a kutyák farkukat behúzva mentek arrébb.

Egyszer pedig a konyhában álltam, mikor egy hideg fuvallat átsuhant rajtam. Tényleg csak egy pillanatig tartott. Máskor egy fehér női alakot láttam a szemem sarkából.

Volt olyan hogy elalváshoz készülődtem mikor azt éreztem valaki megfogja a kezem, vagy megsimogatta az arcom. Ekkor sem láttam senkit, amint kinyitottam a szemem.

2021. szept. 7. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Előtte is voltak furcsaságok, kép magától leesett este a falról, mikor mentem ki wc-re, üvegpohár a vízszintes konyhapultról a szoba közepére repült, ott anyám és tesóm sikítva futott ki a szobából, ültem a kanapén a szám tátva maradt, ahogy láttam a poharat a levegőben.Olyan volt mintha lassan ért volna a szoba közepére, majd hirtelen a földre vágódott volna.Hetekig nem aludtunk utána.

Padlás szoba ablakát este megverte valaki kívülről, majd végig, az összes ablakot körbe a tetőtérben, úgy hogy körölüttünk csak a levegő van, még fa is csak a hátsó kertben van.tv nézés közben elpattant az üvegasztal, ezen már meg sem lepődtünk ezek után.

Eljött az az este, amit senki nem felejt a családban.

Idegesek voltak a kutyák, lecsuktuk őket az előszobába, már este, nyugtalanok voltak, egész este, mintha féltek volna.

Én sem tudtam jól aludni, forgolódtam egész este.Hajnali 3 óra után egy iszonyatos kutya vonyítás volt a lakásban, mintha valaki agyonakarta volna őket csapni, mindenki leszaladt mi az.

Két kutya a sarokba kuporogva az ajtó felé vonyított, és vicsorgott, még soha nem láttuk ilyennek őket.

felmentünk a szobákba, nem tudtam már aludni.Lekapcsoltam a villanyt emlékszem az órára néztem 3 óra 30 percet mutatott, akkor kezdődött.

Szobámban a fűtés ellenére hirtelen hideg lett, nagyon hideg.Utána valami fura szagot éreztem, büdös, nem tudom beazonosítani, de nagyon büdös volt.takarót megpróbáltam magamra húzni mert fáztam.Ekkor éreztem mintha valamibe megakadt volna a takaró.Ideges lettem rángattam, semmibe nem akadhatott volna meg.Ekkor volt az amitől levert a víz.Lehúzta valami a takarót rólam,ekkor már annyira megijedtem hogy babapózba összehúzva voltam az ágyon, hallottam ahogy valakai lépkedett az ágyam körül, majd rámfújt egyet.Mondom ilyen nincs, ezt csak álmodom, de ébren voltam, éreztem hogy kellemetlen volt ahogy rámfújta a levegőt.Majd nem tudom hogy az ágyam a falnál van, hátulról valaki megfogta a nyakam.Éreztem azt a hideg bőrt, érdes volt és hideg, akkorát sikítottam hogy a kutyák is ugatni kezdtek.kifutottam, anyuék is kijöttek,kimentünk az udvarra.Azt mondták náluk is fura dolgok voltak a szobában, mintha valaki mászkált volna mellettük, lámpát se tudták felkapcsolni.

Pár hét múlva eladtuk a házat.

nem tudom mi volt ez a jelenség, azóta is beszélünk róla, de itt ahol vagyunk nem volt még ilyen.

2021. szept. 7. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A nagymamám halála után 1 hónappal megcsörrent a telefonom és ő hívott. Anyunak mutattam rémülten. Miután abbamaradt visszahívtam, de ahogyan gondoltam is, előfizető nem kapcsolható… apa addigra már lemondatott mindent.

Nem tudom, hogy jó lett e volna felvenni…

2021. szept. 7. 20:52
 5/8 anonim válasza:
100%
Nagyon korán, 21 évesen megözvegyültem. A feleségem a kisfiunk születése után pár nappal meghalt, és csak később, amikor "józanodni" kezdtem a fájdalomból és az elkeseredésből, akkor jöttem rá, hogy sok évvel korábban, amikor még magam is gyerek voltam, megálmodtam "ezt"... Mármint, hogy lesz egy kissrác, aki tőlem kérdezi meg, hogy "miért nem jön anyu soha értem az iskolába"?
2021. szept. 7. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez komoly, bár nevetségesen hangzik, de egyszer a vodkától úgy beittam, hogy iszonyat fájt a fejem közben hánytam a vödörbe hosszú percekig. Feszítóő fejfájás és hányás közben elkezdett pislákolni villogni az izzó a szobámban. Most egy hatalmas nagy véletlen, hogy csak addig és akkor pislákolt míg feszítő fejfájas közepette okádtam vagy Uri Gellerhez hasonló parafemoném vagyok.
2021. szept. 7. 22:05
 7/8 anonim válasza:
100%
Epp lefekudtunk a hugommal aludni (kozos szoba). En bal,o jobb sarokban ablak alatt. Kb 10 perc mulva,amikor meg nem teljesen aludtam,csak "ellazultam" hirtelen a szobaajto felol azt ereztem,es szerintem lattam is,hogy egy sotet ideges ferfi alak nekifutasbol megindult felem. Ugy,de ugy megijedtem,hogy en is telibe elkezdtem orditva kirohanni anyukank szobajaba es villanyt kapcsoltam... Ugy levert a viz,mint azota sem soha...
2021. dec. 15. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:
48%

Ez az eset kb 1 éve történt. Késő este volt, és már mindenki elment aludni. Én mindig fent alszom az emeleten, a húgom pedig lent az édesanyánkkal és a kutyánkkal. Arra ébredtem fel, hogy a kutyánk hangosan ugat valamit. Hallottak anyukám hangját, ahogy megpróbálja lenyugtatni. Abba is hagyta az ugatást és kb 10 perc múlva újra kezdte. Utána megint elhallgatott, és többet nem szólalt meg. Ebbe még nem volt semmi furcsa, mert azt gondoltam, biztos hallott valamit kintről. Aztán kb fél órával később hallottam, hogy kinyitódik majd becsukódik az emeleti lépcső aljában lévő kis ajtó (azért van ott, hogy a kutya ne jöjjön fel az emeletre de igazából ez lényegtelen). Hallottam, hogy léptek kopognak a lépcsőn, mintha az a valaki feljönne. Itt már azért kezdtem megijedni. A következő pillanatban pedig láttam, hogy valami sötét alak megáll a szobám ajtajában, és hangosan lihegett. Annyira megijedtem, hogy meg se mertem mozdulni. Néhány perc múlva az árny visszahúzódott és a hang megszűnt.

Nem csak én hallottam ezt, a macskám, aki mellettem feküdt, szintén felkapta a fejét, és mereven bámulta azt a valamit, amiről máig sem tudom, hogy micsoda volt.

Reggel megkérdeztem anyumat, hogy ő volt-e, de azt felelte, hogy miután a kutya elhallgatott, ő visszafeküdt, és újra elaludt.

2022. febr. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!