Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lenne egy szellemem?

Lenne egy szellemem?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdődött talán, ha ez hozzá tartozik, azzal hogy itthon is meg ha nagymamámnál voltam, és amíg ott voltam, a net időnként elment. Ekkor még nem gyanakodtam, majd most a napokba elkezdtek olyan dolgok történni, hogy bekapcsolt a nyomtató csak úgy random magától majd ki, aztán mamáméknál a tévé kapcsolt csak úgy be, aztán ma a leg creepybb csak úgy magától megnyílt teljesen a csap! ezeket hogy? Komolyan kezdek félni :D Most lett egy szellemem, esetleg démon?

2021. aug. 17. 23:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan meg tudja nyitni a csapot?
2021. aug. 19. 21:57
 12/17 A kérdező kommentje:
11. Válaszoló, nem tudom.. arra gondoltam még, hogy a macska lehetett a csapos story, de akkor is annyira, hogy sugárba follyon?
2021. aug. 20. 09:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi másban folyna a csap ha nem sugárban? :'D

Talán gömbökben hullana?...

2021. aug. 21. 02:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Neem xDD hanem pl csak csorog, vagy csöpög. Ez pl lehet a csap hibája is, de ha már sugárba folyik a víz az már érdekes :DD
2021. aug. 23. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csorogni szokott akkor nem lehetetlen, hogy ez is csak valami csaphiba volt. Érdemes lecseréltetni, hosszútávon sok vizet elpazarol a csöpögés/csorgás.
2021. aug. 23. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A régi tévéknél sokszor előfordult ilyen, akár meghibásodást is jelezhet, vagy némi “áramtöbblet” jött hirtelen. Nem értek hozzá, egyszer elmagyarázta valaki, hogy miért fordul ilyen elő és semmilyen paranormális dolog nincs benne :)

A nyomtató szintén, ahogy előttem is írták, asztali gép és laptop is kapcsolt már be csakúgy, pl egy Windows frissítés felül tudja írni ezeket kikapcsolt állapotban, azt hiszem még az xp/Vista csinált ilyesmit, de lehet újabb verziókban is volt ilyen.

A csap szintén lehet pl víznyomás miatt is, vagy a macska ahogy írtad, meglökte, pont úgy.

Önmagukban ezek még nem jelentenek semmit, furcsák de ennyi. Ha ezekhez még társul más is, nem ezek ismétlődése, és tényleg nem lehet megmagyarázni akkor az lehet valami entitás jelenléte, de először meg kell keresni a racionális magyarázatot.

Történt azóta valami?

2021. aug. 27. 08:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem, semmi aznap történt minden, a netes storyt levonva, igazad lehet
2021. aug. 27. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!