Démoni szerető idézhető?
Figyelt kérdés
Na hallottam róla hogy van ez a démoni szerető.az lenne a kérdésem hogy ilyet hogy lehet idézni?aztán elküldeni?
NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK!!!
2021. júl. 1. 21:01
1/6 Grimfox válasza:
Nem. Ez egy népszerű babona, ami az emberek vágyaiból fakad. A démonok nem így "működnek". Ha feltételezzük, hogy eléred, hogy egy démon hozzáférjen a nemi ösztöneidhez, mert szexuális élményre vágysz, annak az lenne az eredménye, hogy egyszerűen megcsapolná az életerőd. Ha nincs szerencséd, még tartós élősködésbe is kezdene. Cserébe nem kapnál semmit, csak kimerültséget testi, szellemi téren egyaránt(jó esetben).
2/6 anonim válasza:
Nem babona. Az incubus egy hímnemű démon (női párja a succubus).
Itt egy nőből űzik ki az incubust:
3/6 anonim válasza:
nem egyenlő az incubus és a succubus a démonnal.
de mindegy.
4/6 Grimfox válasza:
Meg ezek alapvetően az éjjeli magömlést/női orgazmust magyarázták. Mivel nem ismerték a fiziológiai, és pszichológiai hátteret, és a szexualitást házasságon kívül a bujaság bűnének tekitették, démonok művének tartották. Sok esetben az alvási paralízist is ezzel a kettővel azonosították. A férfiak bénulását sok helyen a succubusnak, a nőkét az incubusnak tulajdonították. De ezeket a jelenségeket nem démonok okozzák.
6/6 anonim válasza:
Kérdező. Ez rohadt bonyolult és ahány irányzat annyi vélemény. Persze veszélyes is. Szerintem egyébként vannak ilyen szellemi energiák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!