Van itt olyan, akit már megharapott egy természetfeletti lény?
Figyelt kérdés
A szomszéd fiùt 2x is2021. máj. 20. 06:42
11/17 anonim válasza:
10, a kérdés alapvetően nem baromság, ugyanis a démonok tudnak harapni - már feltéve ha léteznek.
Sőt, a démoni megkísértésnek tipikus tünetei szoktak lenni (harapás, karmolás)
12/17 anonim válasza:
ne harapdáld többet....sehol
a végén mutálódni fog a hangja.
a szomszéd fiús kérdések már-már paranormális jelenség határát súrolják.
13/17 anonim válasza:
Vajon ki lehet ez a rejtélyes "szomszéd fiú"?
*X akták zene a háttérben*
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Engem a múltkor megharapott valami az erdőben. Sétáltunk barátnőmmel és hallottam valami hangot a bokorban, oda mentem megnézni és ahogy nyúltam oda hogy széthúzzam a bokrot valami megharapta a csoklóm. Azt hittem valami állat, bekötöztem még aznap a sebet, nagyon csúnya volt de másnapra elmúlt mintha csak álmodtam volna. De azóta fura dolgokat csinálok. Kívánom a földet enni főleg ami megázott, és a sót is kívánom, nagyon gyors lett a reakcióm, minden nap fájnak a csontjaim de iszonyatosan,ja meg ami a legfurább hogy minden éjjel felébredek és elindulok az erdő felé alva.
17/17 anonim válasza:
Engem is Miskolcon harapott meg az orosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!