Valaki már kapcsolatba lépett nem evilági lényekkel?Mik a tapasztalatai?
Ahogy gondolod.
Higgy abban amit olvasol.
13, Kérdezz meg néhány ördögűzőt vagy démonológust a témáról!
Te már idéztél démont, és jó volt? Aranyos, kedves volt veled, elmentetek sörözni is?
Démonűző.
Készültek felvételek de senkinek sem mutathatják meg mert sérti szegény személy jogait. Csak emiatt megéri nem bebizonyítani a létezésüket. :0
Helyette inkább csak elmesélik mi történt mert az sokkal hitelesebb.
De VANNAk róla felvételek meg minden, valódi démonról volt szó! Csak hát nah. Nem mutathatják meg. :$
Engem teljesen meggyőztek.
Démonnal személy szerint már találkoztam és mint írtam leírhatatlan boldogságot éreztem. Persze félelmetesen nézet ki, de egyáltalán nem sugárzott semmi negatívat. Lehet én vagyok a rossz, hogy kinézet alapján nem ítélkezek. :/
Egy másik viszont beszélt is hozzám szemtől szemben. Valószínűleg ha ezt az utat folytatom eltudunk menni majd sörözni is igen. :3
15, Van pár nyilvános felvétel, ami megtalálható a neten is, de ezt hagyjuk.
A hit szerint megtévesztőek és manipulatívak. Érezhettél boldogságot.
A te dolgod, a te életed. Sok sikert
https://www.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU
Ez a papos démonos videó a leghivatalosabb amit ismernek és általában ezzel dobálóznak az emberek. Sok helyen viszont ez is vérzik, arról nem is beszélve, hogy csak torzított hangfelvétel van jelen amit ugye bárki megtud csinálni színészi tehetség nélkül is.
Van még biztos sok ilyen. Persze nyilván védik a személyiségi jogokat ha az illető nem járul hozzá, de ez a bűnözők esetében is így van, mégsem kérdőjelezi meg senki, hogy vannak bűnözők.
Egyébként a démonokról ír a Biblia. Az más kérdés, hogy léteznek-e vagy sem, de ha igen, akkor ott megtalálható minden róluk és az angyalokról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!