Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Természet szellemi? Mit lehet...

Természet szellemi? Mit lehet róluk tudni?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy létezhetnek. Van valakinek róluk bővebb információja?

2021. ápr. 7. 18:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazd át a címsávba kevő kérdésed.
2021. ápr. 7. 19:10
 2/19 Grimfox ***** válasza:
100%
Képzeld el az állat, és növényvilágot, csak kicsit kiterjesztve fizikai test nélküli "élőlényekkel" is. Ez lefedi a természeti szellemek nagyobbik részét.
2021. ápr. 7. 19:41
 3/19 A kérdező kommentje:
2-es mennyire elkéozelhető, hogy pl. egy rókának is van "szelleme"? Pl. mint a japán hitvilágban a rókaszellemek? Így kell őket elképzelni?
2021. ápr. 7. 20:21
 4/19 anonim ***** válasza:

3as. Pontosan annyira mint 1 embernek. Miért lenne 1 élőlény kivétel mikor van rajta kivül sok millió faj? Amondó vagyok ha létezik lélek akkor minden élőre kiterjed. Logikát követve.

Azonban könnyebb és reálisabb megfejtés hogy mind porba hullunk időnk lejártakor.

1es voltam.

2021. ápr. 7. 20:25
 5/19 Grimfox ***** válasza:
100%
A halott álltok, főképp vadállatok nem nagyon hagynak hátra szellemeket haláluk után. Eredendően szellemi formát nem tudom. Elképzelhető, de általában inkább saját fajtájuk van, nem egy fizikai faj szellemi változatai. Megeshet, hogy van hasonló szellemi lény, de sokkal inkább a maguk közegéhez(ami ugye szellemi közeg) hasonlítanak. Elég nehéz észlelni az ilyen szellemeket úgy általában, a formájukat, jellegzetességeiket pedig még nehezebb behatárolni. Jó esetben azt tudod, hogy ott vannak, és azt, hogy nagyjából merre, hozzád viszonyítva. Valaki olyantól kellene ezt megkérdezni, aki elég jól lát a szellemi síkon is, és hajlandó erdőben is használni ezt a képességét.
2021. ápr. 7. 20:40
 6/19 anonim ***** válasza:
5ös. Szerintem ez már belemagyarázás hogy a fajoknak külőn lélek típusúk lenne. Embereknél is több fajta van elvileg feljegyezve, poltergeist,kopogó szellem stb. Ha külön kategóriaként nézzük az állatokat, akkor miért nem volt soha a történelem során egyetlen egyszer sem, hogy valakit szétmarcangolt volna valami nem látható, ha már az emberi szellemek és démonok képesek bántani az embert...
2021. ápr. 7. 20:50
 7/19 Grimfox ***** válasza:
A poltergeistről egyre több esetleírás mutatja ki, hogy élő ember okozza, nem halott. Mondjuk olyanról is csak vallási, és ahhoz köthető forrásokban olvastam, hogy démonok fizikailag bántottak élőlényeket. Kísértetekről meg csak horrorfilmekben láttam hasonlót.
2021. ápr. 7. 20:56
 8/19 anonim ***** válasza:
7es. Ezek mind emberi jellemhez köthető dolgok, míg semmilyen állati jellegű sosem volt a történelem során.
2021. ápr. 7. 20:59
 9/19 A kérdező kommentje:

1-es: Nem emeltem ki, de ez áll hozzám legközelebb és amint látod egyszerű példának hoztam fel. Vagy soroljam el az egész bolygó állatfaját? Mert akkor folytatom.... És az elefántnak van e? Vagy a madaraknak? Zebra? Majom? Zsiráf?.... Szóval érted.

5-ös köszönöm szépen! Bár ismernék egy látót aki tudna róluk valamit mondani.

2021. ápr. 7. 21:00
 10/19 anonim ***** válasza:
9es látom nem sikerült értelmezni amit írtam:)
2021. ápr. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!