Ha zombiapokalipszis lenne és felvennénk egy lovagi/harci páncélt, akkor mennyi esélyünk lenne a zombik ellen?
Figyelt kérdés
Páncélba közéjük ugranék és úgy ütném őket meg lenne nálam fegyver, ha túl sokan lennének. Ugye a páncéltól nem tudnak megharapni.2021. ápr. 6. 19:50
12/21 A kérdező kommentje:
Vagy tankkal közéjük menni
2021. ápr. 7. 11:56
13/21 anonim válasza:
Akkora lenne a súly rajtad hogy összeroskadnál, de ha nem is, futni nem lennél képes.
14/21 anonim válasza:
Bárkinek megadják MOn is élesre bárkinek a fegyvertartasit ha csak nem priuszos, pszichopata vagy szefós.
15/21 Grimfox válasza:
Nekünk anno vadgazdamérnökin amolyan privilégium volt, hogy könnyebben juthattunk fegyverhez, mint mások, mert a vadgazda egyben hivatásos vadász is, azaz munkaeszköz. De ha valaki csak úgy fegyvert akar tartani otthon, azt jóval nehezebben adják meg. Nem elég, hogy letegye a fegyvertartáshoz szükséges vizsgát, és meglegyen a pszichológiai alkalmasságija, meg is kell indokolnia, miért akar tartani fegyvert. Ha az illetékes hatóság nem tartja indokoltnak a fegyvertartást, nem kapsz engedélyt.
16/21 anonim válasza:
Belépész egy lövész klubba és ennyi. Megvan az indok. Ha mellé a vizsga meg a psziho is akkor nem bobhatjak vissza. Ennyi az egész. Nekem is így lett 🙃
17/21 Grimfox válasza:
Nem is tudtam, hogy vannak ilyen klubok Mo.-n. Mondjuk a pszicho-n 13.3 másodperc alatt elbuknék, így ha belépek se esélyes, de ezzel is okosabb lettem.
18/21 anonim válasza:
A psziho se nagy cucc. Pár egyszerű feladat egy papíron és ennyi. Ahogy irtam ha valaki nem priuszos, nem áll gyamsag alatt és nincs hivatalosan pszichiátriai esetnek minősít e nincs az az Isten hogy megtagadják az engedely kiadását
19/21 Grimfox válasza:
Akkor nem is kell 13 másodperc. Az orvos által igazolt depresszió valószínűleg eléggé kizáró tényező. Általában nem szeretnek fegyvert adni olyan emberek kezébe, akiknek a betegsége tünetei közt az öngyilkossági hajlam előkelő helyen szerepel. Legalább is a betegség leírásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!