Megszállt valami entitárs?
Figyelt kérdés
Sokszor éjjel arra ébredek, hogy a testem mintha több 100 kilót nyomna. Valami lény belém fészkelte magát?2021. márc. 16. 11:21
21/35 anonim válasza:
Adod vissza gyorsan a telefont az ápolóknak!
23/35 A kérdező kommentje:
Hahaha... Nagyon vicces... Itthon vagyok, laptopról íriok. Szerintem ezek a teremtményes lényalakok nem is olyan viccesek, mind gonószak, és csak ártani akrnak, csak kérdés, hogy mikor veszik át a testemen az akaratukat. Mert már éjjel érzem amikor álomból fel ébredeg, olyankór a test müködése le lassul, pihen a test. Jobban érezni olyankor a ránk való hatásukat.
2021. márc. 16. 15:25
24/35 anonim válasza:
22: az ekszöszájzbukkos Ferikére gondolsz? :-DDD
26/35 A kérdező kommentje:
Nem. Zoli vagyok.
2021. márc. 16. 15:32
28/35 A kérdező kommentje:
Nem, nincs. Egy 2008-as YamahaYZ 450F van. De mi köze? Nekem sem montenbájk sem démon nem kell.
2021. márc. 16. 16:45
29/35 anonim válasza:
Ha esetleg nem ismernéd, a vicces kollégák erről beszélnek.:)
30/35 A kérdező kommentje:
Igen, láttam én is exszöszájszbúk Ferikét. Mindenki látta már :))))))))))
2021. márc. 16. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!