Megismétlődött ami múltkor?
Itt van az előzmény.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..
Hétvégén ismét szakaszosan sípolást hallottam. És ébren voltam teljes mértékben. Át fordultam a bal oldalamra mondom még 5 perc. Épp becsuktam a szemem és már megint sípolást hallottam egyre gyorsabban és hangosabban. A hideg kirazott újra. Na ez tuti nem alvásparalízis volt. Mi a bánat van?
Különböző szinteken eltérően "történik" az idő. Ez lehet egy kommunikáció, csak nem tudja az agyad értelmezni az eltérések miatt. Ha nagyon akarsz vele foglalkozni, akkor egy meditatív tudatállapotban megpróbálhatsz ráhangolódni, de az előzmények miatt nem biztos hogy ez építő jellegű pozitív dolog....persze nem is zárnám ki.
Nem vagyunk egyformák, a lelki szintre ez pedig elképesztően igaz. Mind érzékelésben, mind a lelkünk származására és múltjára vonatkozóan is hatalmas eltérések vannak.
Érdemes lenne valami alapszintű mentális védelmét rendszeresen, játékból, feltenni magadra, azaz képzeletben egy fénypáncélt öltve magadra, és ennyi.
Ha tök csend van én is hallom a fülzúgásom meg sípolást néha, mikor mit.
De amúgy simán jöhet kintről is. Olyankor nézzél ki, nem hallod-e kint jobban, vagy próbáld a hangot rögzíteni, mert simán lehet valós .
Ha tisztában vagy vele, hogy idézőjelesen az engedélyed nélkül nem bánthat, nem tartalak vissza attól, hogy kapcsolatba lépj vele. Az engedélyed alatt azt értem, hogy lehet ijesztően néz ki, de ne félj, mert ha ártó szándékú az egyfajta invitálás a lakmározásra, már van is miben megkapaszkodnia rajtad.
Légy óvatos, meditálj elötte, tisztítsd meg és gyakorold a feltöltését a téged körbefogó energiádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!