Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok erről a videóról?

Mit gondoltok erről a videóról?

Figyelt kérdés
[link]
2020. dec. 21. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Kellek neked.🙂
2020. dec. 22. 00:27
 2/9 anonim ***** válasza:

fura, hogy akkor kezd el csapkodni amint megszólal.

És addig míg fel nem kel...

Néha, régi szekrénnyel hasonló előfordul, de csak nagyon kicsit mozog, rászólsz, hogy kussolj és abbahagyja...legalábbis ez volt az egyik ismerősnél. (szerintem az inkább a megvetemedés, páratartalom vagy a huzat miatt volt. huzatos helyre és a hőhídhoz/ra lett téve, ez biztos... nyekereg és kattog de nem úgy, mint a szú. bár fura, hogy befejezte...)

2020. dec. 22. 08:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Ki ez a videós? Ilyen paranormális jellegű videói vannak, vagy nem ebben a tartalomban csinál videókat?
2020. dec. 22. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Van néhány paranormális videója, de azok nem ennyire látványosak, inkább csak arról szólnak, hogy a kutya néz egy pontba és morog a semmire. A többi videója átlagos, hétköznapi Tiktokos videó, ha letöltöd mobilra az appot, ott meg tudod nézni őket.

2020. dec. 22. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
A kutya morgás a semmire az eléggé gyanús, de ezt a szekrény ajtó csapkodást el is lehet játszani. Ha nem megjátszott, akkor poltergeist jelenség lehet.
2020. dec. 22. 11:24
 6/9 anonim ***** válasza:

"Ha nem megjátszott, akkor poltergeist jelenség lehet."

Vagy valami olyan egyéb jelenség, amire így nem tudunk magyarázatot adni (ami nem lenne meglepő, mivel az eset pontos körülményeit nem ismerjük).

Miért kell mindjárt szellemekre gondolni?

A mi régi házunk egy hajópadlós, az 1950 körül épült kis tipikus falusi parasztház volt, 170m-re a vasútállomástól. Előfordult nem egyszer, hogy ha valami súlyosabb tehervonat ment a sínen, a lakásban kinyílt valamelyik szekrényajtó, mert a talaj törésvonalak mentén elvezeti a vonat által keltett rezonanciát.

Megértem, hogy szerencsétlen csaj összefélte magát, de lehetett volna annyi lélekjelenléte, hogy felkapcsolja a lámpát és odamegy a szekrényajtóhoz. Lehet, hogy már ebből kiderült volna, hogy mi okozza pontosan a jelenséget.

2020. dec. 22. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Így nem csapkolódik szerintem semmitől, pláne nem vonattól..
2020. dec. 22. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben szellemre gondolok. Szeretem az ilyen videókat valamiért, vagy ha esetleg tapasztalok valami furát, én sem egyből szellemre gondolok. De ezt a ki-be csapkodást nem igazán lehet megmagyarázni, max egy kisebb földrengéssel szerintem. Plusz, hogy a kutya is morog valamire, az paranormális irányba tereli a gyanút. De nekem mégis az az érzésem, hogy alapból nem biztos, hogy a videó hiteles. Lehet, hogy madzaggal húzogatja. Bár madzaggal meg nem tudja vissza tolni. De az is fura, hogy kb akkor kezdődik el aktívan a csapkodás, amikor elkezd beszélni. Addig csak ott áll kinyitódva a szekrényajtó, nem történik semmi, és mikor elkezd beszélni, hogy "szerintetek ez sem valós", na akkor kezdődik el szinte egyszerre. Ez is gyanús.
2020. dec. 22. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:

a pali bemászik a szekrénybe és nyitja-csukja, a kutyákat meg meg lehet prankelni, épp mint az embert. Az ami szokatlan, idegen azokra így reagálnak.

https://www.youtube.com/watch?v=WGCJhwv3icY

és persze vannak amikre azt mondom, hogy esélyes, a szellem észlelése.

https://www.youtube.com/watch?v=VU8shHtrg-4

Szóval nem azt mondom, hogy nincsenek, csak nem kell mindet benyelni. Az amikor egy normálisnak tűnő helyzetben az állat veszélyt/mozgást jelez, vagy tart bizonyos zónáktól a házban amitől előtte nem, akkor az valószínűleg szellem. S nem a filmek és a paranormális videókban szereplő, sokszor túlzó a nézővel erősen közölni akaró, nyilván valóvá tevő videók a "hitelesebbek".

bár a kép leeshet a falról, nagyon minimális mozgás lehet. de az is kétséges.

2020. dec. 22. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!