Mi történt velem?
Az elmúlt 10 percben történt minden.
Két szintes házban élünk és elmentem a felső szinti fürdőszobába inni egy pohár vizet. Elég sűrűn szoktam kifelé bámulni a tetőtéri ablakon, általában az eget figyelem mert tetszik.
Velünk szemben azonban van egy ház aminek már egy évtizede elhunyt a gazdája, viszont a ház ettől függetlenül gondozva van de nem lakják tudtommal.
A lényeg, hogy hirtelen feltűnt, hogy felkapcsolódott annak a háznak a fürdőjében a villany és farkasszemet néztem egy idős asszonnyal aki fehér ruhában volt, ősz hajú és hatalmas fekete szemei voltak (most is nagyon ráz a hideg ahogy írom)
Én ezt követően visszarohantam a szobámba azonban amint leültem az ágyra elkapott egy depressziós életérzés és tulajdonképpen azóta megmagyarázhatatlan okok miatt csak sírhatnékom van. Valami nyomaszt belülről.
Szerintetek van összefüggés a kettő között? Mi történt velem? Képzelődök, meghülyültem? Vagy van ésszerű magyarázata?
Hirtelen nagyon megijedtél, azért érzed így magad.
Lehet hogy közben mégis odaköltözött valaki.Bérbe adták a házat vagy ilyesmi.
Az ég valóban nagyon szép, amikor fekete, mint a néni szeme...
Ha valaki gondozza a lakást, akkor meg is kaptad a kérdést a válaszodra...Nem szellem volt..
Ha nyugtalan vagy, akkor hallgass egy kis kellemes zenét, ami segít kikapcsolódni:
https://www.youtube.com/watch?v=pyysoHE9u6w
A lényeg, hogy nincs semmi baj, csak megijedtél kicsit, ami végül is normális! Aludj most már, mert nagyon késő van! Álmodj szépeket!
Köszönöm szépen a válaszokat.
#3 mindenképpen kifogom.
Én is halálra rémültem volna, de talán tényleg laknak ott azóta.
Amúgy felénk is van egy ilyen érdekes ház. Azt mondta apám, hogy az a néni már biztos nem él, ha igen, már nagyon idős, önállóan el sem tudná magát látni. Azonban többször láttam, hogy a mindig lehúzott redőnyök alól este fény szűrődik ki. A másik pedig, hogy a néni fia jött tavasszal, meg nyáron is nyírni a füvet. Egyik ilyen alkalommal az udvarban láttam egy nénit tolószékben ülni. Na most a fia egy másik városban él (ez 100%). Rajta kívül onnan senkit nem láttam se bemenni, se kijönni. A srác pedig ahogy lenyírta a füvet, már ment is onnan el kocsival.
Igen, lakik ott pont egy idős asszony :)
Szinte állandóan ott szellőzteti a fejét hajnalban az ablakban. Azóta többször láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!