Van-e közületek látó, aki látni/érzékelni tudja a természetfeletti lényeket?
Figyelt kérdés
Elkelne a segítsége.2020. dec. 9. 22:17
2/9 anonim válasza:
gondolom látni/érzékelni kellene egy természetfeletti lényt.
nekem nem megy (kipróbáltam, "sikerült" de nem hiszek benne)
3/9 Angel3000 válasza:
Szia! Èn tudom èrzèkelni, nagyon kifinomult az èrzèkletem. Miben kell segitsèg?
4/9 anonim válasza:
Szia,
Én szabadúszó, számlaképes természetfeletti lény érzékelő vagyok, állok rendelkezésedre.
5/9 anonim válasza:
Az 1-essel vigyázz, elég vészjóslónak tűnik😂
6/9 anonim válasza:
Félig meddig.
Ha konkrétan hozzám jönnek akkor látom őket, de csak úgy a világban nem látom őket. :/
7/9 anonim válasza:
Nem mindom hogy látom sem hogy érzékelem
De nagyon hiszek ilyenekben és van pár ötletem szelleműzésre szóval kérdezhetsz..
8/9 kretens válasza:
Ne féljen senki ezektől az entitásoktól.Hamarosan ráeresztik a mesterséges inteligenciát ezekre a démonokra szellemekre meg egyéb gusztustalan nem evilági lényekre.Egy olyan ellenfelet kapnak ami nem érez fájdalmat nem fél és nem manipulálható mert nem élőlény hanem egy logaritmus.Ez a program úgy lett megirva hogy addig tanul magától a természetből hogy megtalálja a gyenge pontjukat a nem evilági entitásoknak és onnantól kezdve ők lesznek az üldözöttek mindaddig amig az összes el nem takarodik a mi valóságunkból.
9/9 anonim válasza:
Ha van elég pénzed akkor láthatom őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!