Léteznek démonok?
Léteznek igen.
Viszont neked semmi közük hozzájuk, így ha nem veted bele magad a témába akkor nem eggyel se fogsz találkozni ezt garantálom. :D
Amúgyis max egy egy rossz álom szerűséget tapasztalhatsz az életed során ami meg lehet az agyad szüleménye.
A démonoktól nem kell félned.
Szia,
Itt egy dokumentum film valós interjúkkal, fr Glas Péter exorcista atyával.
A beállításokban van magyar feliratozás is. Remélem segít:
Az 1-es badarságot ír, pokol igen is létezik, -mert ha nem akkor nem a bűnős emberek, akiket ebben az életben nem kaptak el, pl. gyilkosok, háborús bűnösök stb. az ő tetteiknek nem volna következménye, pedig minden ember tudja, hogy a rosszat torolni kell, olyan nincsen hogy hát megúszta.
Van pokol és örök szenvedés és van menny is örök boldogsággal.
De hogy ki mire hallgat az a lelkiismerete szerint tudja és az mondja meg neki, a lelke és nem a gondolatai, a gondolatok sokszor hazudnak, éppen a démonok miatt, hogy bármit lehet és nem lesz következménye.. a gondolatok adhatnak magabiztosságot -hogy minden jó így stb-, de attól még a lélekben megmarad az űr, zavaró érzés..
ui.
javítás, nem azt állította, hogy nem létezik pokol, hanem hogy a démonok nem a pokolból jönnek, pedig igen, azért hogy próbára tegyék az embert a jót választja-e, egy egyszerű google keresés kiadja mik azok a démonok..
Nálunk volt lelkigyakorlaton a suliban egy ördögűző pap aki a
6-os videóját mutatta nekünk.
Sok ellentmondás van benne és sok minden nem igaz amit mondanak.
Ez is egy film amit az egyház készített és úgy mutatják be a dolgokat ahogyan ők akarják. Manipulálnak.
Ekkor már gondolkodtam a sátánizmuson és biztosan kijelenthetem, hogy nagyon messze vannak az igazságtól ezek a videók. Találkoztam beszéltem démonokkal és egyik sem egy ilyen valami volt.
A pokol létezik valóban. De nem azok az emberek kerülnek oda akik bűnösök, gyilkosok stb.
A menynek van egy pokol szerű része ahova kerülnek az ilyenek és ott bizony lehetséges az, hogy tűzben égnek el.
Igen léteznek.
Bukott angyalok, gonoszak, rossz gondolatokat súgnak, de nem kell félni tőlük. Csak ne egyez bele ezekbe.
Az ő sorsuk a kárhozat az utolsó ítélet napján.
Imával, jó-erényes élet, tettek mellett Isten mindig megóvja aki bízik benne.
A menny és a pokol külön van. A menny úgymond fent a pokol meg lent".
Lásd Lukács 16:25-26:
"Fiam – felelte Ábrahám –, emlékezzél csak vissza, hogy milyen jó dolgod volt életedben, Lázárnak meg hogy kijutott a rosszból. Most tehát neki itt vigasztalásban van része, a te osztályrészed pedig a gyötrelem. Ráadásul köztünk és köztetek nagy szakadék tátong, hogy akik innét át akarnának menni hozzátok, ne tudjanak, se onnét ne tudjon hozzánk átjönni senki."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!