1/9 anonim válasza:
Az istókát, végig hallgattam és most bőgök. Nem tudhatod mit indítottál el, nem benned van a hiba. A 'kutyás ember' létezik.
2/9 anonim válasza:
Amiben sokan hisznek az életre kellik.
Hála neked még többen hisznek.
Én már érzem ahogy közeledik. :$
5/9 anonim válasza:
Kedves 3-as, egy novellát hallhatnál ha rákattintasz.
Az elbeszélő és a kutyás ember története igencsak szemléletes módon. Mivel engem nagyon mélyen érintett és nem tudtam nem asszociálni így nehéz róla írnom. Kérdések sorozata indult meg bennem.
Zanzásítva: az elbeszélő megismerkedik a kutyás emberrel. Kíváncsiság ébred benne a különös idegen láttán. A környék kutyái sorozatosan eltűnnek. 'Hősünk' nyomozni kezd és felfedezi az idegen rejtekhelyét.
Többet nem írok, meg kell hallgatni...vagy mégsem...
6/9 anonim válasza:
Kedves 5-ös! A 3-as vagyok, köszi hogy válaszoltál, nem bírja a lelkem az ilyeneket, akkor inkább nem hallgatom meg, felkavarna.
7/9 anonim válasza:
Én kb 12-13 lehettem mikor meghallgattam, de nagyon megrázott. Napokig rosszul voltam tőle. Nehéz vokt feldolgoznom.
Nem, nem létezik.
8/9 anonim válasza:
Jó creepypasta lenne,nagyon jól van kitalálva,igazán beteg,a történet ott sántít,hogy egy 10 éves,a fura alakot követi az erdőszéli házába egy lámpával egyedül,és mikor elétárul a "látvány" még van lélekjelenléte,a kutyáját megmenteni,illetve a (haddneírjamle) miből egyből megállapítja,hogy a kutyás erőszakolta is a kutyáit. A legtöbb 10 éves egy régi pincébe nem mer lemenni egyedül,ha egy felnőtt férfi lett volna,aki utána megy,az úgy okés,vagy minimum vmi 18 éves. De ez így elég hihetetlen.
9/9 anonim válasza:
Annyira vontatott hogy nem hallgattam végig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!