Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek létezik a kutyás...

Szerintetek létezik a kutyás ember?

#kutya #kutyás ember
2020. nov. 29. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Az istókát, végig hallgattam és most bőgök. Nem tudhatod mit indítottál el, nem benned van a hiba. A 'kutyás ember' létezik.
2020. nov. 29. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
20%

Amiben sokan hisznek az életre kellik.

Hála neked még többen hisznek.

Én már érzem ahogy közeledik. :$

2020. nov. 29. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valaki elmondja miről szólt?
2020. nov. 29. 17:27
 4/9 anonim válasza:
55%
Létezik.
2020. nov. 29. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 3-as, egy novellát hallhatnál ha rákattintasz.

Az elbeszélő és a kutyás ember története igencsak szemléletes módon. Mivel engem nagyon mélyen érintett és nem tudtam nem asszociálni így nehéz róla írnom. Kérdések sorozata indult meg bennem.

Zanzásítva: az elbeszélő megismerkedik a kutyás emberrel. Kíváncsiság ébred benne a különös idegen láttán. A környék kutyái sorozatosan eltűnnek. 'Hősünk' nyomozni kezd és felfedezi az idegen rejtekhelyét.

Többet nem írok, meg kell hallgatni...vagy mégsem...

2020. nov. 29. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5-ös! A 3-as vagyok, köszi hogy válaszoltál, nem bírja a lelkem az ilyeneket, akkor inkább nem hallgatom meg, felkavarna.
2020. nov. 29. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Én kb 12-13 lehettem mikor meghallgattam, de nagyon megrázott. Napokig rosszul voltam tőle. Nehéz vokt feldolgoznom.

Nem, nem létezik.

2020. dec. 5. 12:35
 8/9 anonim válasza:
100%
Jó creepypasta lenne,nagyon jól van kitalálva,igazán beteg,a történet ott sántít,hogy egy 10 éves,a fura alakot követi az erdőszéli házába egy lámpával egyedül,és mikor elétárul a "látvány" még van lélekjelenléte,a kutyáját megmenteni,illetve a (haddneírjamle) miből egyből megállapítja,hogy a kutyás erőszakolta is a kutyáit. A legtöbb 10 éves egy régi pincébe nem mer lemenni egyedül,ha egy felnőtt férfi lett volna,aki utána megy,az úgy okés,vagy minimum vmi 18 éves. De ez így elég hihetetlen.
2020. dec. 7. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Annyira vontatott hogy nem hallgattam végig
2020. dec. 24. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!