Ez vajon mégis mi volt?
Az történt hogy az ágyamban feküdtem most este. Csak becsuktam a szemem és sípolást hallottam szakaszosan. Aztán egyre gyorsabb volt és kinyitottam a szemem. Ekkor abba maradt. Pár perc múlva újra hallottam de már folyamatosan sípolt és ekkor jött amitől összeszartam magam. Hirtelen nehéz valamit éreztem magamon, a kezeim nem tudtam mozdítani, de úgy kb semmit és kiabálni akartam tesómnak de csak suttogva tudtam beszélni. És a szemem is csak alig tudtam kinyitni de eyg fekete árnyat vagy nem tudom láttam magam felett. Kb 5 másodperc volt az egész. Rohadtul féltem pedig nem vagyok egy ijedős fajta. Azért nem gondolom alvásparalízisnek,mert lényegében nem az hogy aludtam volna, vagy majdnem aludtam már hanem konkrétan csak becsuktam a szemem. Meg ugyebár nem álomból ébredtem fel ahogy az lenni szokott.
Ha valaki tud erre magyarázatot azt meghallgatom. Az ilyen dumák hogy adjak abból amit én szívok stb nem kérek köszönöm! Nem unalomból találom ki ezt! Fekete terem csoportba nem akartam kiírni mert 2 ismerősöm is benn van a csoportban nem akarom hogy tudjanak erről.
Kutyákra es allatokra nem szabad hivatkozni. Random is csinalhatjak.
Kamera jobb lenne ami ejjel is tud menni mikozbe full sotetbe is lat a kamera. Addig belemagyarazas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!