Kísértetek élő adásban mit gondoltok? Élő chat, és nem vágott, nem szerkesztett
a démonok
sajnos nekem is és a családomnak is volt 1 "élményünk" velük :(
komoly? :O én elhiszem, hogy vannak démonok, mint Isten bukott angyalai. Szellemek nem lehetnek, mert azok halál után rögtön a fénybe mennek, mert a másik oldalon drogos érzés van. Szó szerint :) De várj, ha van démon, akkor Isten is van?! Mert Isten nélkül nincs démon. Mit gondolsz?
és mi volt nálatok?
Igen, én hiszek teljesen Istenben is. Konkrétan az történt pár éve, hogy tizenéves koromban kaptunk egy játékbabát nagyimtól. Nagyon megviselt régi baba volt. Hazaértünk és a tesóm letette a polcra a babát. Pár perc múlva a szekrénysornak az az eleme, amin a baba volt elkezdett hihetetlenül rázkódni, dobálózni, mintha valaki mögötte lett volna és teljes erejéből rugdosta volna...
majd beszartunk a félelelmtől, ordítoztunk és rögtön átszaladtak szüleink a másik szobából, ők is látták ezt, le voltak dermedve, azonnal kidobták a babát jó messzire, nem történt ezután sosem ilyesmi
felkavaró egy élmény volt :O
más nem lehetett, ez természetfeletti volt :(
ezóta hiszek teljesen ebben, mindannyian tapasztaltuk
még az apám is, aki mindig is teljesen szkeptikus volt és realista
Nem volt hibás a babajáték? kutyabaja sem volt? Mert nem akarom azt, hogy az internet becsapjon engemet, de azért elhiszem a történetet. Ijesztő lehetett. Szerintem 99% van Isten! Én hiszek Jézusban is :)
szerintem űrlények nem lehetettek.
nem volt hibás
bár nem tudom milyen hiba lenne az, ami képes megmozgatni durván egy szekrénysort, vagy elemet :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!