Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Őszintén, ti hisztek a szellem...

Őszintén, ti hisztek a szellemekben?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a kérdés mert mindenkinek más erről a véleménye.
2020. okt. 9. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

Vannak szellemek nálunk is lakot egy esténként a frászt hozta rám ajtón kopogót, a padláson zörgőt, kaparta az ajtót, volt hogy ránk csapta a szoba ajtót .

Mióta fel lett szögelve az bejárati ajtó felé egy feszület azóta rend van .

Megemlítem 6-éve vettük a házat a régi tulaj felesége a házban halt meg .

2020. okt. 9. 15:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek abban, hogy a tudomány mai állása keveset tud az energiáról, és hogy több spektrum van, mint azt a tudomány mai tudása ismerné.
2020. okt. 9. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszek. Ha létezne értelmes szellem, sose volna kötelező maszk hordás, hacsak nem fúrunk-faragunk és a por ellen vesszük fel (vagy a sivatagi por ellen, a Föld adott részein).
2020. okt. 10. 00:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen!!!!!!!
2020. okt. 18. 10:49
 15/20 anonim ***** válasza:

HONNAN TUDJÁTOK HOGY NINCSENEK?

mer nem láttátok?

Attol meg letezhett

Barátnőm és én is részesei lehettunk már

Ha nem hiszitek a ti bajotok!

Mi tudjuk az igazat.

Sajnslom hogy ti nrm igy gondoljatok

2020. okt. 18. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó. Nem kell ezért sajnálni senkit. Mindenkinek joga van abban hinni amiben szeretne.
2020. okt. 18. 21:05
 17/20 anonim válasza:
100%

Én igen. Kiskoromban volt is tapasztalatom egyel, ami nem volt olyan kellemes, mert nagyon megijedtem.

Este mentem fel a lépcsőn a szobámba és mikor belepek az ajtón, az ágyam mellett ott áll egy szellem. Vagy 5 mp-ig csak bámultam, aztán lerohantam a szüleimhez, mert nagyon megijedtem.

Olyan 7-8 éves lehettem kb. Azért is hiszem még mindig, hogy egy szellemet láttam, mert elvileg a kisebb gyerekek még közelebb vannak a szellemi világhoz és még tudják látni a szellemeket.

2020. okt. 23. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:

Barátnőm szomszédjánál a kislány beszélt a fotelhoz,mikor valaki leakart ülni mondta hogy ne,mert ott a nagymamája ül

Most ovis a kislany

Azt én is hallottam hogy a kicsik látják oket,sajnos nekem nem volt benne részem :(

(Igen,lehet megijedtem volna,de akkor is nagyon szivesen láttam volna egy természetfeletti jelenséget)

2020. okt. 23. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszek.
2020. okt. 26. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen
2021. jan. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!