Őszintén, ti hisztek a szellemekben?
Vannak szellemek nálunk is lakot egy esténként a frászt hozta rám ajtón kopogót, a padláson zörgőt, kaparta az ajtót, volt hogy ránk csapta a szoba ajtót .
Mióta fel lett szögelve az bejárati ajtó felé egy feszület azóta rend van .
Megemlítem 6-éve vettük a házat a régi tulaj felesége a házban halt meg .
HONNAN TUDJÁTOK HOGY NINCSENEK?
mer nem láttátok?
Attol meg letezhett
Barátnőm és én is részesei lehettunk már
Ha nem hiszitek a ti bajotok!
Mi tudjuk az igazat.
Sajnslom hogy ti nrm igy gondoljatok
Én igen. Kiskoromban volt is tapasztalatom egyel, ami nem volt olyan kellemes, mert nagyon megijedtem.
Este mentem fel a lépcsőn a szobámba és mikor belepek az ajtón, az ágyam mellett ott áll egy szellem. Vagy 5 mp-ig csak bámultam, aztán lerohantam a szüleimhez, mert nagyon megijedtem.
Olyan 7-8 éves lehettem kb. Azért is hiszem még mindig, hogy egy szellemet láttam, mert elvileg a kisebb gyerekek még közelebb vannak a szellemi világhoz és még tudják látni a szellemeket.
Barátnőm szomszédjánál a kislány beszélt a fotelhoz,mikor valaki leakart ülni mondta hogy ne,mert ott a nagymamája ül
Most ovis a kislany
Azt én is hallottam hogy a kicsik látják oket,sajnos nekem nem volt benne részem :(
(Igen,lehet megijedtem volna,de akkor is nagyon szivesen láttam volna egy természetfeletti jelenséget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!