Kísért a lecsapott légy szelleme?
Figyelt kérdés
Múlt héten lecsaptam egy legyet a konyhában de nem halt meg csak eltört a szárnya, látszott hogy kérlelt ne öljem meg de utánna szétnyomtam. Azóta esténként azóta zümmzümmögést hallok, nem szúnyog abban bisztos vagyok. Félek bosszút akar állni szerintetek megbolondultam vagy tényleg hallom?2020. aug. 25. 00:14
1/10 anonim válasza:
Szerintem ki kellene aludnod magad. Az segít!
2/10 anonim válasza:
Hívd szerintem a szellém-és rovarírtókat, ők biztosan megoldják.
3/10 anonim válasza:
Szerintem ne nyomasd tovább a drogot.
4/10 anonim válasza:
😂😂😂 Figyi egy szerencsétlen kis légy max 30 napig el es fogalma sincs arról, hogy létezik, szóval ne parázz!
5/10 anonim válasza:
Bosszút akarna állni mégis hogyan? Beszállna a lelkedbe vagy mi? Egyébként a legyek nem tudak gondolkozni ő meghalt már nem tudd már semmit csinálni. Ez olyan mikor leejted a vázzát de ezért a vázza bosszút akar állni
6/10 anonim válasza:
Vezekelned kell!!!!!!!!! Azonnal kezdd el!!!!!
7/10 anonim válasza:
Simán lehet! Viszont a legyek szapora lények, és hamar reinkarnálódnak. A zümmögés megszűnik, amint új testet talál magának. És nagy eséllyel a világ másik végén :) Úgyhogy ne para!!!!
8/10 anonim válasza:
Életed végéig fog zümmögni a füledbe és minden szendvicsedet megmássza szaros lábbal.
10/10 anonim válasza:
🙂🙂🙂 A légy nem tudja mit csinál, repked, eszik, iszik, oszt kész. Gondolj bele, hogy ha sétálsz az utcán, hány bogarat taposó össze? Azok is mind bosszút állnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!