Miért van az, hogy ha valaki este "szellemet lát " vagy hall vagy az ügyesebb érez is. Akkor sose kelnek fel, vagy valami hanem az összes ilyen kérdésben, hogy " Szerintetek szellemet láttam? Szerintem igen mert nagyon valóságos volt és bekakiltam. "
Figyelt kérdés
Sose kel fel senki hanem fosik az ágyban mert ott van valahol egy szellem , vagy senkinek nincs bátorsága, hogy felkeljen és azt mondja " jó ha itt vagy kapd be és húzz el vagy mutasd magad vagy csinálj valamit amitől igaziból is beszarok ( pl döntse el a szekrény teljesen) a-a ilyen sosincs...de megkérek mindenkit akinek megadatott ez a képesség hogy lát szellemeket ^^ szóljon be párnak a nevemben is...2010. aug. 5. 11:33
11/19 anonim válasza:
én a felkelős típusba tartozok. Ez viszont nem változtat azon, hogy vannak lények, akik egyszerűen nem hajlandóak elmenni.
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
nem vagyok a testvéred..."
Hát még Isteni szerencse!
14/19 anonim válasza:
jól nyomod tesó majd én telepumpálom az agyát annak a rohadt szellemnek na hol vagy szellem szétrugjam az assed ?
gyere albínó.hú haver ez aztán hisztis kis bitch majd minjá leverem
15/19 A kérdező kommentje:
sok idióta fosik attól amit a saját agya teremt...
2010. aug. 6. 09:46
16/19 anonim válasza:
23:54, szerintem nem kéne kinevetni :)
Az a kérdező jól láthatóan hajlik arra hogy tudományos magyarázatot fogadjon el( nem úgy mint sok másik), de ha elolvasod, amit írt, láthatod, hogy a szokásos "alvás paralízis" dolog rá valószínűleg nem áll, vagy nem a szokásos módon, és ez zavarja.
Lehet hogy simán dinka, de mi lenne ha megírnád neki, hogy ha nem alvásparalízis, akkor szerinted mi lehet? :D
17/19 anonim válasza:
hiába alvás paralízis akor is otvan és beszar mert akor nem birja azt elhini hogy nicns ott mertlátja a saját szemével ez nagyon szar érzés velem is sokszor törénik "megdermed a test" és nemtehet ellene semmit én pl mindig mást látok 1 hete kb egy embert láttam aki átment az ablakon
18/19 anonim válasza:
meg olyan is volt hogy az láttam hogy tesóm ül fent a szekrényen utána felmenteem és ott aludt
19/19 anonim válasza:
nem azért, de szerintem ha te látnál egy szellemet, neked se az lenne az első reakciód, h rohansz kezet fogni vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!