Élnek "atmoszférikus" lények a föld atmoszférájában?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 17:34
2/6 A kérdező kommentje:
csak az írjon aki szerint igen a többinek megy a piros
2020. aug. 4. 18:43
4/6 anonim válasza:
Igen, élnek. Én találkoztam is velük.
5/6 De La Cruse válasza:
Itt a föld atmoszférájában szinte csak atmoszférikus lények élnek.
Lég és vízrétegenként is élnek olyan lények amik nagyobb nyomásból a kisebbe nem tudnak átmenni.
Mélytengeri lények is vannak amiket ha felhoznak egy gyengébb nyomás alatt álló felszín közeli vízrétegbe akkor meghal még útközben.
A Kola félszigeten végzett mélyfúrás során a föld legmélyebb pontjából is kerültek elő nagy hőségben élő lények az ásványokon amik mélyebben élnek mint a Marianna árok.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a földön nem, de messze nem kizárt, sőt biztos hogy vannak olyan lények amik nem szén alapú életformát, és nem az általunk megszokott módon szerzik be a létfentartásukhoz szükséges energiát. De eznek felmutatása se ma lessz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!