Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha lenne természetfeletti...

Ha lenne természetfeletti erőtök milyen tárgyba lenne? Illetve mi lenne a képességed?

Figyelt kérdés
A természetedből kiindulva milyen erőd lenne, mondhatsz többet, de egymással kapcsolódót, illetve melyik tárgyba lenne az erőtök, amit mindig viseltek vagy magatokkal hordotok?

2020. aug. 3. 06:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kitalált dolgokról beszélünk, ugye?

Én láthatatlan lennék, nagyon illene hozzám. Mindig igyekszek a lehető legkevésbé feltűnő lenni. Ehhez mondjuk jó lenne egy nyaklánc. Először köpenyt akartam írni, de az meleg, és nem praktikus.

Vagy gondolatot olvasnék. Most is nagyon figyelem az emberek mimikáját, testbeszédét. Ehhez lenne mondjuk egy különleges szemüvegem, azt amúgy is hordanom kell. És ha úgy érzem, hogy mégse szeretném tudni, hogy ki mit gondol, akkor egyszerűen a sima szemüvegemet venném fel.

Esélyes még a teleportáció. Rém lusta vagyok, nagyon hasznos lenne. Az is elég lenne, ha mondjuk lenne egy kulcsom, amivel úgy tudnám kinyitni az ajtókat, hogy a másik oldalon az a szoba legyen, ahová menni akarok. Tök jól lenne így munkába menni, délben hazaugrani ebédelni és a saját mosdómat használni. Azért a teleportáció mégis jobb lenne, mert sok helyen nehéz lenne ajtót találni, de nem vagyok telhetetlen. Az ajtós megoldáshoz a kulcs kellene, teleportációhoz meg mondjuk egy atlasz vagy egy kép az adott helyről, ez lehetne akár a telefonon is.

2020. aug. 3. 09:30
 2/6 anonim válasza:
90%
Negatív energiát, a "sötétséget" irányítani. A tárgyam fuvola lenne (azon fogok rövidesen tanulni).
2020. aug. 3. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
lóut szelidítanék
2020. aug. 3. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Emberevő patkányokat idézni egy alkalommal 100 darabot. Állatokba/emberekbe teleportáni magam egy alkalommal 30 perc erejéig. Megállítani körülöttem minden mozgását (autók, emberek, állatok)
2020. aug. 3. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Én tripla ás elemekbe zsúfolnám a meggyötört lelkeket és azzal működtetném a tv kapcsolót.
2020. aug. 3. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Rohadt egy sumák g.ci vagyok, tehát emberek gondolatait irányítanám pl. egy kulacs kupakjával.
2020. aug. 6. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!